O'Hara
Fanka BB :)
Uwielbiam Cie! Serio! Bylabys dla mnie wyzwaniem terapeutycznym =D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Myślę, ze sam Freud by się zainteresował [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwielbiam Cie! Serio! Bylabys dla mnie wyzwaniem terapeutycznym =D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
SuuuperDziewczyny ale się podjarałam aż się muszę wam pochwalić!
Z brzuchem, czy bez ja tam będę!! Mężu kupił bilety! Miało być pod chuinkę ale sam nie wytrzymał!
23 lipca nadciąągaaam!
![]()
Ale super! Ja się zastanawiam na Iron Maiden w czerwcu, no ale... Ciągle mam jakieś ale.Dziewczyny ale się podjarałam aż się muszę wam pochwalić!
Z brzuchem, czy bez ja tam będę!! Mężu kupił bilety! Miało być pod chuinkę ale sam nie wytrzymał!
23 lipca nadciąągaaam!
![]()
Ale super! Ja się zastanawiam na Iron Maiden w czerwcu, no ale... Ciągle mam jakieś ale.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No trochę koliduje mi z naszym wyjazdem wakacyjnym, więc się zastanawiam czy wolę koncert czy wylegiwać się na plaży i popijać drinki. [emoji14]Raz się żyje! Co tu się zastanawiać?! [emoji6]
No trochę koliduje mi z naszym wyjazdem wakacyjnym, więc się zastanawiam czy wolę koncert czy wylegiwać się na plaży i popijać drinki. [emoji14]
Najgorzej! A w moim zero wsparcia, bo na koncert jest na nieOsz kurna, to tez bym miała dylemat! Współczuje, bardzo trudna decyzja [emoji17][emoji848][emoji846]
Najgorzej! A w moim zero wsparcia, bo na koncert jest na nie
Współczuję.Najgorzej! A w moim zero wsparcia, bo na koncert jest na nie