reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
W spożywczej napewno :) ja dziś kuwa 4 dpo dopiero. Zapowiada się dłuższy cykl :(
Ja też w spożywczej. Wlasnie wpieprzam rurki z kremem truskawkowym. Pychotka. Alepo swietach biorę sie za siwbie. Do marca schudne 10 kilo i bede znowu 65 kilo wazyc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Dziewczyny ja dzisiaj tak na szybko z pytaniem, bo nie wiem co myslec. Od kilku dni robie rosnoczeznie testy z allegro i z rossmana owulacyjne. I tak: 18dc oba test z tego samego moczu pozytywne. 19dc test z allegro kreska bladziutka, a ten z rossmana pozytywny. Dzisiaj, 20 dc- test z allegro negatywny(cien kreski) a z rossmana nadal tak samo mocna czerwona krecha. Sluz rozciagliwy plodny zaobserwowalam 18 dc. Nie wiem juz co.myslec? Miala tak ktoras?

I jeszcze dodam nie wiem ktory test traktowac jako pozytywny? Ten pietwszy z 18dc? Musze wiedziec, bo 3 dni po pozytywnym tescie owu musze brac duohaston, a teraz nie wiem z ktorego dnia test traktowac jako pozytywny :( masakraa zawsze cos nie tak.
.

I jeszcze dodam nie wiem ktory test traktowac jako pozytywny? Ten pietwszy z 18dc? Musze wiedziec, bo 3 dni po pozytywnym tescie owu musze brac duohaston, a teraz nie wiem z ktorego dnia test traktowac jako pozytywny :( masakraa zawsze cos nie tak.
.
Ja bym bardziej brala pod uwage te rosmanowkie i pierwszy ktory zrobilas i wyszedl pozytywny od tego 3 dni i bym wziela tabletki

reklama
No wlasnie tez tak mysoe, zeby liczyc od tego 18dc, ale dlaczego testy z rossmana nadal wychodza idealnie pozytywne?? :(
Juz sie naczytalam o kuwa niepękających pecherzykach i sie schizuje,a mialam wyluzowac w tym miesiącu :(
Kurka staraj sie nie nakrecac ale wiesz ze przy pcos te pecherzyki moga faktycznie nie pekac. A dopiero w tym miesiacu zaczelas robic te testy z rosmana?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry