O'Hara
Fanka BB :)
A ja właśnie wyczytałam, że jak ciążę szybko się wykrywa i kreska jest wyraźna to jest to duża szansa ciąży mnogiej. Więc @KatiNails co o tym sądzisz?![]()
No u Ciebie też to tak trochę wygląda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja właśnie wyczytałam, że jak ciążę szybko się wykrywa i kreska jest wyraźna to jest to duża szansa ciąży mnogiej. Więc @KatiNails co o tym sądzisz?![]()
No u Ciebie też to tak trochę wygląda![]()

Eee nie... Moja kreska nadal majaczy.![]()
A powiedziałaś już mężowi?
U nas nie ma praktycznie żadnych szans na bliźniaki [emoji23]A ja właśnie wyczytałam, że jak ciążę szybko się wykrywa i kreska jest wyraźna to jest to duża szansa ciąży mnogiej. Więc @KatiNails co o tym sądzisz?![]()
Rany, dwa dni człowieka nie ma, a tu się takie akcje... @Jotka_Szczotka Ja trzymam kciuki za porządną czerwoną drugą krechę, a nie takie tam pitu pitu nie wiadomo co!
@O’Hara Czyś Ty to naprawdę powiesiła na tej choince?! Ło, żesz w mordę jeża kopany! Ale ten makaron, co go wszyscy robili, w pytkę! I może nawet na moje możliwości kulinarne! [emoji123]
@KatiNails A Ty co taką panikę siejesz? Zawał prawie, a tu taki ładny przyrost!
@Elodia Kciuk w górę za nową pracę!
Coś jeszcze mnie ominęło?
U mnie 23dc, 9dpo, 6dni do @. Brzuch naparza... a by go jasny gwint! Jutro se siknę, a co mi tam! We wtorek gin, przed ginem też siknę, a co se będę żałować. Niech mi da skierowania na te hormony i cuda na kiju inne. Mój też idzie z kubasem.
Idę do teściowej na obiad. I lampkę winka se strzelę.
TesknilamRany, dwa dni człowieka nie ma, a tu się takie akcje... @Jotka_Szczotka Ja trzymam kciuki za porządną czerwoną drugą krechę, a nie takie tam pitu pitu nie wiadomo co!
@O’Hara Czyś Ty to naprawdę powiesiła na tej choince?! Ło, żesz w mordę jeża kopany! Ale ten makaron, co go wszyscy robili, w pytkę! I może nawet na moje możliwości kulinarne! [emoji123]
U mnie 23dc, 9dpo, 6dni do @. Brzuch naparza... a by go jasny gwint! Jutro se siknę, a co mi tam! We wtorek gin, przed ginem też siknę, a co se będę żałować. Niech mi da skierowania na te hormony i cuda na kiju inne. Mój też idzie z kubasem.
Rany, dwa dni człowieka nie ma, a tu się takie akcje... @Jotka_Szczotka Ja trzymam kciuki za porządną czerwoną drugą krechę, a nie takie tam pitu pitu nie wiadomo co!