reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mój mężu właśnie dojrzał ten test na choince i mówi: „co to?!” (!!!) mówię mu, ze test ciążowy. To się pyta „a co w ciąży jesteś???” Mówię, ze nie, ze to negatyw. „To po co to tu wisi?” Ja: „a tak sobie, swieci” mężu „Aha” po czym odwiesił ten test z powrotem i zmienił spokojnie temat jakby nigdy nic. Nie wiem które z nas jest bardziej trzepnięte [emoji23][emoji23]
Hahahaha uwielbiam Cie :D

reklama
Właśnie byłam w toalecie (jakbyście chciały wiedzieć [emoji6]) i zaczynam plamić wiec uspokoiłam się, ze @ w terminie jak zwykle i jednak się jeszcze nie starzeje [emoji16]

Prawie zimowo :) pozdrawiam ze spaceru [emoji8] dobra, w ciaze zajść nie mogę No ni chu chu ale dziękuje Ci Boże, ze ze wzrokiem wszytsko Ok i mogę podziwiać takie cuda
1513607102-5026e97938d814aa-aaaaaa.jpeg

Jezuniu [emoji7][emoji7][emoji7] gdzie to tak cudnie ???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mężu właśnie dojrzał ten test na choince i mówi: „co to?!” (!!!) mówię mu, ze test ciążowy. To się pyta „a co w ciąży jesteś???” Mówię, ze nie, ze to negatyw. „To po co to tu wisi?” Ja: „a tak sobie, swieci” mężu „Aha” po czym odwiesił ten test z powrotem i zmienił spokojnie temat jakby nigdy nic. Nie wiem które z nas jest bardziej trzepnięte [emoji23][emoji23]

Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] czesto sie zastanawiam jak Ohara wyglądasz [emoji5][emoji12] wyobraźnia pracuje .
Widocznie małż Twój tak samo pozytywny jak i Ty [emoji177][emoji173][emoji8]

Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] czesto sie zastanawiam jak Ohara wyglądasz [emoji5][emoji12] wyobraźnia pracuje .
Widocznie małż Twój tak samo pozytywny jak i Ty [emoji177][emoji173][emoji8]

Zaspokoje Twoja wyobraźnie:
1513611706-aa6b65c01d6399ca-aaaaaa.jpeg

Helllloou :)

reklama
Do góry