Ewarut
Fanka BB :)
Ja zjadłam lody tofii i sałatkę grecką [emoji16] i to była ciąża [emoji16]Rany, zjadłam całe, tak całe, opakowanie lodów Grycana. Czy to ciąża? [emoji23]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zjadłam lody tofii i sałatkę grecką [emoji16] i to była ciąża [emoji16]Rany, zjadłam całe, tak całe, opakowanie lodów Grycana. Czy to ciąża? [emoji23]
Ja tak mam bez ciążyJa tak mialam w ciąży[emoji13][emoji13][emoji13]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawa kombinacja smakowaJa zjadłam lody tofii i sałatkę grecką [emoji16] i to była ciąża [emoji16]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
5Cykle. Nie mam żadnego lekarza w sensie ginekologa. Mam ekstra endokrynologa.Ile to już cykli za Tobą, że chcesz się poddać? Masz dobrego lekarza?
Była przepyszna[emoji16] lodów już nie jadam ale sałatka mi nie zbrzydła...Ciekawa kombinacja smakowa![]()
Hej hej jestemA w ogóle to @Kasienka3b jak tam u Ciebie? Rozkręciła ci się @?
@monia36 jak się masz? Jakoś chyba masz wizytę dzisiaj?! Odezwij się!
Hej, wale Cie w lebMam prośbe... niech mnie ktoras z calej sily pierdo...lnie w.łeb, bo zamiast zrobic pranie czytam w necie jak dlugo moga przezyc plemniki po stosunku![]()
z gory dziekuje
![]()
![]()
![]()
Dziekuje kochana, pomogloHej, wale Cie w leb
tez to juz przerabialami nawet raz znalazlam,ze najwytrwalszy moze przetrwac do 5 dni
![]()
Mam prośbe... niech mnie ktoras z calej sily pierdo...lnie w.łeb, bo zamiast zrobic pranie czytam w necie jak dlugo moga przezyc plemniki po stosunku![]()
z gory dziekuje
![]()
![]()
![]()