reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja wlasnie po zakupach prezentowych . Staremu buty kupiłam :) bo on jak baba z butami . Im wiecej tym szczęśliwszy :) mam nadzieje , ze mu sie spodobają . Synek grę nowa przytuli . Resztę rodzinki w perfumy zaopatrze a teściowa w wymarzony szal i z głowy [emoji51][emoji51]
Nie wiem dziewczyny czy to zasługa tego eutyroxu ( dzis rano wzięłam 1 tabl ) ale jakaś taka pozytywna jestem . Niczym sie nie martwię i wszystko jest dzis na plus [emoji2] nawet to , ze jestem na duphastonie , do @ prawie tydzien a ja mam jakis brudnawy sluz . Taki dziwny . Ale juz mnie w moim organizmie nic mnie juz nie zdziwi [emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Byłam ostatnio u innego, jak dzwoniłam to kazał mi przyjechać że z bólem przyjmie odrazu i jak zajechałem to była tak kolejka, ale zachodzie do gabinetu i mówię że dzwonilam że z bólem, a on że mnie przyjmie jak przyjmie wszystkich zapisanych pacjentów dopiero, to pojechałam do tej samej i wtedy się okazało że zostawiła mi resztki zęba... Dała mi jakiś płyn do płukania i kazała płukać ale nie działa muszę znów do niej jechać, i to który już raz... Dosyć mam normalnie :( Wcześniej rwalam górna 6 i dwa dni i zapomniałam że w ogóle ząb miałam rwany

A to prywatnie chodzisz ?
Boziu bidulka . [emoji29] tule mocno !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam ostatnio u innego, jak dzwoniłam to kazał mi przyjechać że z bólem przyjmie odrazu i jak zajechałem to była tak kolejka, ale zachodzie do gabinetu i mówię że dzwonilam że z bólem, a on że mnie przyjmie jak przyjmie wszystkich zapisanych pacjentów dopiero, to pojechałam do tej samej i wtedy się okazało że zostawiła mi resztki zęba... Dała mi jakiś płyn do płukania i kazała płukać ale nie działa muszę znów do niej jechać, i to który już raz... Dosyć mam normalnie :( Wcześniej rwalam górna 6 i dwa dni i zapomniałam że w ogóle ząb miałam rwany

Ja myśle, ze mimo wszystko powinnaś spróbować dostać się do innego dentysty :) spróbuj chociaż :)

Ja wlasnie po zakupach prezentowych . Staremu buty kupiłam :) bo on jak baba z butami . Im wiecej tym szczęśliwszy :) mam nadzieje , ze mu sie spodobają . Synek grę nowa przytuli . Resztę rodzinki w perfumy zaopatrze a teściowa w wymarzony szal i z głowy [emoji51][emoji51]
Nie wiem dziewczyny czy to zasługa tego eutyroxu ( dzis rano wzięłam 1 tabl ) ale jakaś taka pozytywna jestem . Niczym sie nie martwię i wszystko jest dzis na plus [emoji2] nawet to , ze jestem na duphastonie , do @ prawie tydzien a ja mam jakis brudnawy sluz . Taki dziwny . Ale juz mnie w moim organizmie nic mnie juz nie zdziwi [emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zobaczysz, ze po tym eutyroxie nawet ciotencja się ureguluje :) ja miałam bardzo długie i obfite @ a po eutyroxie max 4 dni i to takie krwawienie, ze idzie to ogarnąć a nie tampon co 20min do wymiany :)

Zobaczysz, ze po tym eutyroxie nawet ciotencja się ureguluje :) ja miałam bardzo długie i obfite @ a po eutyroxie max 4 dni i to takie krwawienie, ze idzie to ogarnąć a nie tampon co 20min do wymiany :)

Ja w sumie nigdy nje miałam obfitych małp .
No zobaczymy jak bedzie teraz .

Kurde buty kupione a tu jeszcze taka ładna koszule trafiłam ....
1513697821-b037ffcae1de4ffe-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry