O'Hara
Fanka BB :)
Noooooo dobra taka zona jestem [emoji2][emoji2][emoji2] a swój prezent sobie sama wybrałam i zamówiłam Hahaha [emoji4][emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Elegancko, ja tez! [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noooooo dobra taka zona jestem [emoji2][emoji2][emoji2] a swój prezent sobie sama wybrałam i zamówiłam Hahaha [emoji4][emoji4]
Tak prywatnie. Niby najlepsza dentystka w mieście na opiniach w google same pozytywyA to prywatnie chodzisz ?
Boziu bidulka . [emoji29] tule mocno !
U nas wiadomo kłócimy się o to ze za dużo i w pracy później i w domu robi. Ja wiem że się stara i chce to skończyć. On nie potrafi siedzieć na dupce. Męczy mnie to bo zero pomocy. Ale jakoś wytrzymuje. Muszę. Samo się nie zrobi. A już lepiej mdłości narazie odpuściły@ookatkaoo1993 bardzo Ci współczuję straty zwierza
W ogóle jak się czujesz? Jak ciąża? Mdłości, czy coś?
A remont? Widziałam fotkę, że wygląda już całkiem nieźle! Jak psychicznie wytrzymujesz remont i męża? My tapetowalismy tylko jeden pokój, a już 3 dzień się do niego nie odzywamprzy takim hardcore jak u Ciebie na bank byłyby trupy
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jutro mam wizytę i strasznie się boje jakoś.Gdyby to było takie łatwe, po tych wszystkich smutnych wydarzeniach na forum, do tego dochodzi stres czy dziecko jest zdrowe.
Beenka bete masz juz!!!! Bo chce juz zaczac lac łzy szczescia!!!!
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Wracam od gina. Pierwszy raz u niego byłam. Nie zbadał mnie, bo powiedział, że nie chce nic tam grzebać, żeby nie zepsuć. Kazał brać kwas foliowy, dał skierowanie na betkę i kazał przyjść po Świętach. Taka to wizyta była [emoji16].