marta_usssek
Fanka BB :)
Wy mówicie o tym elemencie na teście ??? [emoji23][emoji23][emoji23] przecież to zakończenie tego paska testowego [emoji12][emoji12][emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po owu ile jesteś wiesz? Ja na tym teście też nic nie widzeJa tam nic nie widzę [emoji15] ten co Ty słońce . 23 .
Do @ 6 dni .
Tak to dzięki![]()
A po owu ile jesteś wiesz? Ja na tym teście też nic nie widze
![]()
Wy mówicie o tym elemencie na teście ??? [emoji23][emoji23][emoji23] przecież to zakończenie tego paska testowego [emoji12][emoji12][emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]
A no tak, idziemy łeb w łeb. A kiedy Ci test owu wyszedl pozytywny? Wiem ze lekarz poaiedzial, ze owu niby nie bedzie, ale tak z ciekawości pytam :*Ja tam nic nie widzę [emoji15] ten co Ty słońce . 23 .
Do @ 6 dni .
Hurrra!!!![emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny, jest moja betka!!! 14,61! Jestem przeszczęśliwa. Już kocham tę małą kropkę i już się bardzo o nią boję.
Bardzo, bardzo się cieszę. Cudowne uczucie i życzę go mocno każdej z Was już niebawem.
Dziękuję Wam, że mnie tu tak dzielnie wspierałyście, było mi łatwiej czekać! [emoji173]️
![]()
A no tak, idziemy łeb w łeb. A kiedy Ci test owu wyszedl pozytywny? Wiem ze lekarz poaiedzial, ze owu niby nie bedzie, ale tak z ciekawości pytam :*
Jeeeest! Przezajebiscie ulaulaulaaaaaaa!!!!!!!!!!! =D o kuwa jak sie ciesze... cholera jasna Polańczyk jest nasz!!!!!Dziewczyny, jest moja betka!!! 14,61! Jestem przeszczęśliwa. Już kocham tę małą kropkę i już się bardzo o nią boję.
Bardzo, bardzo się cieszę. Cudowne uczucie i życzę go mocno każdej z Was już niebawem.
Dziękuję Wam, że mnie tu tak dzielnie wspierałyście, było mi łatwiej czekać! [emoji173]️
![]()