reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzisiaj 33 dc, brzuch cały czas boli, trochę mnie to martwi.

Do objawów dołączę też lekko nabrzmiałe piersi, ale to tak jak przed @ więc też nie brałam tego pod uwagę ;-)
Dużą ilość śluzu tłumaczyłam sobie wiesiołkiem ;-)
I tak wytrzymałam tyle dni bez testu bo bałam się rozczarowania :biggrin2:
To ja dzisiaj 27 dc, brzuch boli jak na okres, krosty na czole jak zwykle przed okresem, więc coś czuje,ze znowu nic z tego... wszyscy mi powtarzaja,zeby odpuscic, ale to nie jest latwe...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja dzisiaj 27 dc, brzuch boli jak na okres, krosty na czole jak zwykle przed okresem, więc coś czuje,ze znowu nic z tego... wszyscy mi powtarzaja,zeby odpuscic, ale to nie jest latwe...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Odpuścić... Ile razy to słyszałam. Najbardziej wkurzasz jak mówią to osoby które nie mają tego problemu.
2 lata temu jak zaczynaliśmy się starać (a raczej zwyczajnie nie robiliśmy nic, żeby dziecka nie mieć-wtedy jeszcze bez tabletek i wspomagaczy) to od osób którym mówił słyszałam: co? Już? Po co się tak spieszycie, jesteś jeszcze taka młoda ! Minęły 2 lata i co... Gdybym wtedy nie zaczęła tylko teraz i dopiero dowiadywala się o wszystkich problemach to pewnie niedługo bym słyszała : Ty jeszcze nie masz dziecka? Na co czekasz?
Najlepiej słuchać samej siebie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry