Kasienka3b
Fanka BB :)
To ogien w lozku u Jotki![]()
Dziewczyny tak to wyglada na chwile obecną mam nadzieje ze to nastapi juz jutro.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ogien w lozku u Jotki![]()
Dziewczyny tak to wyglada na chwile obecną mam nadzieje ze to nastapi juz jutro.
![]()
Czekam na Twoj wynik KochanaCześć dziewczyny,znów zniknęłamale ślub, potem święta i tak jakoś wyszło..
Miałam testować 24 w dzień spodziewanej @ ale z zabiegania i wogóle postanowiliśmy za testować 22 i to popołudniu. Wynik? Biel Vizira. Jednak może było za wcześnie.. przy moich wydłużonych i mocno ruchomych cyklach... ale dziś mija 44 dzień cyklu i nadal @ brak. Dziś kupuje test. Trzymajcie kciuki bym znów nie zobaczyła jednej kreski.... to już 10 cykl....![]()
Hej dziewczynki
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2018
Witam w 8 dc![]()
Wiesz wydaje mi sie ze ta kreska jest jeszcze slaba ja mialam dwa dni z rzedu duzo ciemniejsze![]()
![]()
Wiem ze jeszcze jest slaba =P nadal robie spokojna Twoja rozczochrana =P licze ze bedzie tak oczojebna ze oslepne![]()
Wiesz wydaje mi sie ze ta kreska jest jeszcze slaba ja mialam dwa dni z rzedu duzo ciemniejsze
Trzymam kciuki!! Daj znać jaki wynikCześć dziewczyny,znów zniknęłamale ślub, potem święta i tak jakoś wyszło..
Miałam testować 24 w dzień spodziewanej @ ale z zabiegania i wogóle postanowiliśmy za testować 22 i to popołudniu. Wynik? Biel Vizira. Jednak może było za wcześnie.. przy moich wydłużonych i mocno ruchomych cyklach... ale dziś mija 44 dzień cyklu i nadal @ brak. Dziś kupuje test. Trzymajcie kciuki bym znów nie zobaczyła jednej kreski.... to już 10 cykl....![]()