Anetapoczatki
Zaangażowana w BB
Haha;D nie wiem czemu ale mam przeczucie że uda się jej zajść dosyć szybko... taka to sprawiedliwość...Ona cała jest troche taka sensacją
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha;D nie wiem czemu ale mam przeczucie że uda się jej zajść dosyć szybko... taka to sprawiedliwość...Ona cała jest troche taka sensacją
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Najgorsze jest to , że pewnie tak wlasnie bedzie, a potem bedzie chciala przeszczepiac lozyskoHaha;D nie wiem czemu ale mam przeczucie że uda się jej zajść dosyć szybko... taka to sprawiedliwość...
O jaa, a myslalam ze moje 33 dniowe cykle sa dlugie!Oj dziewczynki, brakuje mi czasu na wszystko. Jeszcze teraz nam w pracy się zaczyna okres wzmożonego wysiłku i przez 5 tygodni będzie armagedon. A owulacja dopiero za 15 dni. Fajne są długie cykle jak się człowiek nie stara o dziecko, a jak się stara to 37 dni to po prostu wieczność.
...marzenia mają wielką moc...
Będzie dobrzeWitam kochane kiedyś pisałam słuchajcie robiłam test owulacyjny 26grudnia wyszedł pozytywny 12 stycznia powinnam dostać okres zrobiłam dla jaj test ciążowy 5 dni przed @ wyszła blada 2 kreseczka powtórzę w dniu okresu jeszcze boję się jestem po dwóch poronieniach pustych pęcherzyków o drugie się staramy w 2013r urodziłam synka
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie patologia to jak rodzice piją alkohol i nie interesują się dobrem dzieciWitam Panie,
jestem nowa na forum. Potrzebuję rady i Waszych opinii w kwestii macierzyńsko-społecznych .![]()
Mam 31 lat mąż 32, jesteśmy ze sobą bardzo długo i cieszymy się z trójki latającej po domu
1- 12 lat, 2 -10 , 3-2,5 roku. Mąż pracuje , ja nie. Matka polka -kura domowamieszkamy na 2 pokojach dopiero za jakieś 2 -3 lata szykuje się zmiana na większe, póki co ratuje nas działeczka na lato.
Wymarzyłam sobie ostatnią ciąże póki jest to możliwe, (choć nie na pewno).
Czy Waszym zdaniem rodzina taka jak moja, pobierająca 500 + i rodzinne , będzie rodziną "patologiczną" czy też dysfunkcyjną ? Do tej pory bałam się tylko czy dam radę fizycznie ale ostatnio usłyszałam coś co mnie podkopało. Czy duża rodzina żyjąca z zasiłków to wg Was "patole" ?
Rodzina wielodzietna wcale nie musi być rodzina potologiczna.... Czasami rodziny z jednym dzieckiem są patologiczne, a wielodzietne to wspaniałe , kochające się rodziny !Witam Panie,
jestem nowa na forum. Potrzebuję rady i Waszych opinii w kwestii macierzyńsko-społecznych .![]()
Mam 31 lat mąż 32, jesteśmy ze sobą bardzo długo i cieszymy się z trójki latającej po domu
1- 12 lat, 2 -10 , 3-2,5 roku. Mąż pracuje , ja nie. Matka polka -kura domowamieszkamy na 2 pokojach dopiero za jakieś 2 -3 lata szykuje się zmiana na większe, póki co ratuje nas działeczka na lato.
Wymarzyłam sobie ostatnią ciąże póki jest to możliwe, (choć nie na pewno).
Czy Waszym zdaniem rodzina taka jak moja, pobierająca 500 + i rodzinne , będzie rodziną "patologiczną" czy też dysfunkcyjną ? Do tej pory bałam się tylko czy dam radę fizycznie ale ostatnio usłyszałam coś co mnie podkopało. Czy duża rodzina żyjąca z zasiłków to wg Was "patole" ?