O'Hara
Fanka BB :)
Estem estem dojechałam do domu niedawno
Kuwa ale tu optymizmem powiało, to ja dla odmiany napisze: będe w ciąży i hu*![]()
Gratuluje! Cieszę się, cudownie [emoji106][emoji106][emoji7][emoji7][emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Estem estem dojechałam do domu niedawno
Kuwa ale tu optymizmem powiało, to ja dla odmiany napisze: będe w ciąży i hu*![]()
Ja 27 dcale nie wiem ile po owu, do okresu pozostało max 7 dni
![]()
No cóż kuwa zrobic tez bym przy staraniach wolala 28 dniKuzwa długawe masz te cykle, chu***o. Ale co nad nas nie zabije to nas wzmocni![]()
No cóż kuwa zrobic tez bym przy staraniach wolala 28 dni![]()
Będziemy wszystkie w ciążyNo właśnie, czyli jednak jestem farciarą![]()
Tobie się śniło przynajmniej coś piszącego (chciałabym swojego w takim stroju zobaczyć), bo mi powróciły koszmary z liceum, brak zeszytu i potrzeba przepisania całego od koleżanki na następną lekcję.A jak wam powiem, co mi się dzisiaj śniło... aż siara opowiadać
Śniło mi się mnóstwo pierdół ale jedna mi utkwiła w pamięci. Mój stary szedł na jakiś karnawał i kupił sobie takie czerwone wdzianko typu jak do samby z takimi piórami na głowę i ubrał się w to i tańczył jakieś dziwne tance z innymi ludźmi [emoji23] dodam, ze to wdzianko było kompletnie przezroczyste. Zapewne jest w tym jakieś odniesienie do mojego czerwonego wdzianka [emoji16] ale nie wiem, czy bym chciała poznać o interpretacje Freuda [emoji23][emoji23]
Spoko, mojemu wczoraj snilo sie ze bylam w ciazy i urodzilam kota z twarza czlowieka. Jak to zintepretować?Tobie się śniło przynajmniej coś piszącego (chciałabym swojego w takim stroju zobaczyć), bo mi powróciły koszmary z liceum, brak zeszytu i potrzeba przepisania całego od koleżanki na następną lekcję.
marzenia mają wielką moc...