marta_usssek
Fanka BB :)
Mój sluz zamienil sie w płodny [emoji15] duzo go , jest gesty i przezroczysty . O co tu kurna chodzi [emoji51]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja poszłam od razu (bo im się telefon zepsuł i nie mogłam się dodzwonićDziękujemy. Zastanawiam sir czy iść juz do gin czy odczekać jeszcze z tydz.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro powtarzam test. I zadzwonie do gin. Zobacze co mi powieJa poszłam od razu (bo im się telefon zepsuł i nie mogłam się dodzwonić) i kazali mi przyjść za 2 tyg. Możesz zadzwonić i zapytać. Niektóre dziewczyny mówią, że się umawiają dopiero na 7 tydzień, ale ja osobiście bym chyba zeswirowała do tego czasu bez żadnego kontaktu z gin [emoji16]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty nie powinnaś być przed terminem @?Mój sluz zamienil sie w płodny [emoji15] duzo go , jest gesty i przezroczysty . O co tu kurna chodzi [emoji51]
A Ty nie powinnaś być przed terminem @?
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Rób jutro test, bo coś jest na rzeczy [emoji4]Mój sluz zamienil sie w płodny [emoji15] duzo go , jest gesty i przezroczysty . O co tu kurna chodzi [emoji51]
Dziwna sprawa. Ja też miałam okropnie dużo śluzu przed @, ale nie był za bardzo przezroczysty. Hm... A może jednak pyklo? Rób test jutro [emoji14]Jutro powinnam dostac @ ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rób jutro test, bo coś jest na rzeczy [emoji4]
Też tak mam ale ja jestem 5dpoMój sluz zamienil sie w płodny [emoji15] duzo go , jest gesty i przezroczysty . O co tu kurna chodzi [emoji51]
To nie lepiej wcześniej ostudzić się ewentualnym negatywem niż czekać w nadziei do @, by wtedy się podłamać? Ja bym wolała już teraz wiedzieć o tym negatywie niż wyczekiwać kolejne dni w coraz większym napięciu. [emoji5]Nie chce sie nakręcać . Jak przyjdzie to sie wtedy znow podłamie . Czuje to i kuzwa nie moge nad tym zapanować ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom