Sesil
Fanka BB :)
Wez glupot nie gadaj!!!! Ja ( 33 lata) na porodowce bylam z 19 i ja w trzy godziny i po 48 godz do domu a ona 20 godz rodzila i tydzien w szpitalu...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Fitneski mają lzejsze porody
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wez glupot nie gadaj!!!! Ja ( 33 lata) na porodowce bylam z 19 i ja w trzy godziny i po 48 godz do domu a ona 20 godz rodzila i tydzien w szpitalu...
Ja na maratony sexu nie mam ani sily ani mozliwosci bo chlop poza domem... Licze na " zloty strzal"Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśle
Ale widzisz teraz też maraton był i nic z tego...
Kuźwa ja też miałam taki jeden związek, ze bzykanie było na potęgę! Okres czy nie okres nie wytrzymywaliśmy! I jedyne zabezpieczenie to wsteczny [emoji38] i kuwa nigdy nie wpadłam. Trochę Ci zazdroszczę tej wpadkiwiadomo, ze z jednej strony to się cieszę, bo na koniec nie warto by było mieć dziecka z tamtym osobnikiem, raz ze był dużo starszy ode mnie a dwa, ze już był po rozwodzie i miał dzieci i przypuszczam, ze zostałabym z tym sama i być może teraz nie byłabym z mężem. A z reszta... co tu gdybać
jest jak jest i tez jest Ok
![]()
Jakiez było moje zaskoczenie gdy się dowiedziałam o ciąży ... biorąc tabletki !
Studia rozpoczęte , szaleństwo w głowie a tu ciąża![]()
Ale nigdy nie chciałabym wrócić czasu. Nie jestem z tata synka ale ta ciąża pomogła mi w innych rzeczachna pewno szybko dorosłam i wyprowadziłam się z toksycznego gniazda .
Teraz moje szczęście ma 12 lat i wczoraj wieczorem pyta przytulony " to co kiedy ta dzidzia w końcu będzie "))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie masz relacje z tata synka? Ujdzie?![]()
To jest AWYKONALNE! czym Ty karmisz tego swojego albo co mu dajesz to ja nie wiem[emoji23] no i co SAMA BIERZESZ no ja prdl nie wierze w to! Co za hardcore! [emoji44]Seks od zakończenia @ do spodziewanej @ codziennie kuwa maratonik poziom hard i z polecenia lekarki ino folic, przed tym udanym cyklem seks co dwa dni i hu* z tego, możliwe że pomogła zmiana pozycji jak tak myśle
Ale widzisz teraz też maraton był i nic z tego...
Ja przed zajściem brałam folik i jod bo tsh mu sir nie podobało, i tak do zakończonego 1 trym. Teraz juz te combo dla ciężarnychA cóż to za magiczna pozycja ?nam lekarz mówił ze najlepiej to albo od tylu albo po Bożemu z nogami do góry
Ino folic to zwykły kwas foliowy ?
Jakie wgl dziewczyny przyjmujecie witaminy ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Taka wstydnisia z Ciebie?Haha wstydze się ale jedna z tych które wymieniłaś![]()
Inofolic poczytaj sobie ja tylko to biore
Ja ten cykl też inaczej obstawiam jak się nie uda ten cykl i następny to robimy sobie chyba przerweJa na maratony sexu nie mam ani sily ani mozliwosci bo chlop poza domem... Licze na " zloty strzal"
No u nas przyszly cykl czy chcemy czy nie to mamy przerwe.Ja ten cykl też inaczej obstawiam jak się nie uda ten cykl i następny to robimy sobie chyba przerwe