lili78
Fanka BB :)
Zobacze jeszcze dwa cykle i jak cos to pojdzie sie przebadac[emoji5]A nie myślałaś żeby męża tez wysłać na badanie nasienia? Tak na wszelki wypadek![]()
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacze jeszcze dwa cykle i jak cos to pojdzie sie przebadac[emoji5]A nie myślałaś żeby męża tez wysłać na badanie nasienia? Tak na wszelki wypadek![]()
Zasadź sobie pieczarkę albo jakiegoś borowika i idź do gina. [emoji23] [emoji23] [emoji23]To tez chce mieć grzyba! Dajcie trochę![]()
Zasadź sobie pieczarkę albo jakiegoś borowika i idź do gina. [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Już pisałam że to tak nie jest łatwo zaliczyć brak jajowodu do antykoncepcji. Mój lekarz ma pacjentkę którą nie ma jajnika po jednej i jajowodu po drugiej stronie i ma dwójkę dzieci. Ale plan masz zaje....ty. Oby tylko cykle wróciły Ci do regularności po takiej checy.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Zapomnialam dodac , ze na usg bylo widac trzy pecherzyki ale jeszcze male bo to dopiero 7 dc , kazal nam szalec w 11,12, 13dc[emoji1]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam jeszcze kilka borowikow suszonychKuwa nawet muchomora jeśli to podziała![]()
Tak? A to nie wiedzialam nawet ale one jeszcze male wiec nie wiadomo czy urosna i czy owulacja bedzie...To jak w 7 już masz pecherzyki to super !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom