O'Hara
Fanka BB :)
Ja chce zobaczyć brzoskwiniowe wydmy!!! [emoji7][emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wyniki mam ok chociaz powiedzial mi, ze progesteron to bada sie po owulacji bo tak wczesnie to nic nie pokazuje...Kochana ja tez biorę od 16 dc dupka .
Dziś robiłam progesteron , tarczyce i prolaktyne. Trochę późno bo mam 10 Dc ale jeśli maja być wyniki złe to wyjdą tak czy siak .
W pn do lekarza i właśnie zaczęły mi się płodne . Leciutka kreska na razie ale wczoraj działaliśmy . Mamy w planie co 2 dni .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ok będe wrzucać foto- relacjeJa chce zobaczyć brzoskwiniowe wydmy!!! [emoji7][emoji4]
Co do parcia i takie tam to uwierzcie mi Dziewczyny, ze jak przyjdzie co do czego to same bedziecie wiedzialy jak to robic a reszte polozna wam powie[emoji4] ja osobiscie uwazam , ze kobiety w ciazy sa swietna okazja do zarobienia kasy i stad to wszystko, szkoly rodzenia i inne cuda...ale wiadomo,ze kazdy ma prawo miec inne zdanie[emoji8]Też zastanawiam się nad AniballTylko nie wiem czy na pewno warto. Słyszałaś jakieś opinię o nich?
No fajne w smaku, ale jak się tak przeżrą dwa dni w lodówce bedą jeszcze lepsze
Czesc Aniu, bardzo współczuje z powodu taty[emoji22] sciskam mocno i ciesze sie, ze wrocilas do nas[emoji8]Niestety zmarł przed świętamibardzo to przeżyłam. Nawet nie zdążył doczekać chwili, żebyśmy mogli mu powiedzieć o ewentualnej ciazy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam nacinane i tragedii nie bylo bo dwa szwy mialam a tam wygladam normalnie[emoji16] Kolezance nie nacieli i popekala ...pelno szwow i problemy z gojeniem straszne miala...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Śledziki zawsze najlepsze jak przeleżąNo fajne w smaku, ale jak się tak przeżrą dwa dni w lodówce bedą jeszcze lepsze![]()
E tam...nacinaja na skurczu i nic nie czujesz[emoji4] moze gwiazda filmow dla panow nie zostane z taka... no wiecie czym ...ale tez planow takich nigdy nie mialam[emoji23][emoji23][emoji23]Decyduje się na adopcje! Pier***ć to! [emoji38]
Zgadzam się w 100%, też w ciąży kuwa co ja się omyślałam jak przeć??? Teraz bym se odpowiedziała, że tak jak kupe na zatwardzeniuCo do parcia i takie tam to uwierzcie mi Dziewczyny, ze jak przyjdzie co do czego to same bedziecie wiedzialy jak to robic a reszte polozna wam powie[emoji4] ja osobiscie uwazam , ze kobiety w ciazy sa swietna okazja do zarobienia kasy i stad to wszystko, szkoly rodzenia i inne cuda...ale wiadomo,ze kazdy ma prawo miec inne zdanie[emoji8]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom