marta_usssek
Fanka BB :)
Ja już czekam przed gabinetem . Oby 13dc nie był pechowy dla mnie i żebym nie dowiedziała się żadnych złych informacji .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już czekam przed gabinetem . Oby 13dc nie był pechowy dla mnie i żebym nie dowiedziała się żadnych złych informacji .
Będzie piękne jajo na usg[emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomości!Już po . Owulacja trwa , śluz płodny jak marzenie i prawy jajnik przygotowany na przyjęcie potomstwa , lewy w tym cyklu uśpiony . Krótko i zwięzle .
Ale cieszę się , ze ta owulacja jest !
Mówił żeby dziś i jutro jeszcze się starać .
A jeśli się nie uda to w przyszłym cyklu 4 dni przed owu nic a od owu codziennie przez pare dni z lampka wina na rozluźnienienie .
A nie kazał Ci przyjść po czy jajo poszło? Bo mój powiedział że możliwe że każe mi przyjść.Już po . Owulacja trwa , śluz płodny jak marzenie i prawy jajnik przygotowany na przyjęcie potomstwa , lewy w tym cyklu uśpiony . Krótko i zwięzle .
Ale cieszę się , ze ta owulacja jest !
Mówił żeby dziś i jutro jeszcze się starać .
A jeśli się nie uda to w przyszłym cyklu 4 dni przed owu nic a od owu codziennie przez pare dni z lampka wina na rozluźnienienie .
A nie kazał Ci przyjść po czy jajo poszło? Bo mój powiedział że możliwe że każe mi przyjść.
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
No niby to ma sens. U mojego wizyta z usg 250 więc może dobrze by było żeby i mi nie robił. He he he...Nie . Długo ze mną rozmawiał. Upewnił mnie ze wszystko Ok tylko mam odpuścić zbędne nakręcanie . Wizyta u niego kosztuje 230 zł wiec nawet mi na rękę aby nie iść i nie sprawdzać co z jajem![]()
Jak ma być to będzie jak nie to będzie kiedy indziej .
Mam brać inofolic cały czas , nawet 2 saszetki dziennie i tyle.
Powiedział , ze na jego oko i ze mną i z mężem wszystko jest Ok ( usg z 15 min mi robił )
Endometrium , ściana śluzowa piękne książkowe , śluzu owu tak dużo ze aż się dziwił .
A mówi , ze jeśli chce tracić pieniądze i się doszukiwać to może dać mi skierowanie na badania genetyczne itd . Ale czy jest sens ? ....
To wspaniale wieści[emoji173]Nie . Długo ze mną rozmawiał. Upewnił mnie ze wszystko Ok tylko mam odpuścić zbędne nakręcanie . Wizyta u niego kosztuje 230 zł wiec nawet mi na rękę aby nie iść i nie sprawdzać co z jajem![]()
Jak ma być to będzie jak nie to będzie kiedy indziej .
Mam brać inofolic cały czas , nawet 2 saszetki dziennie i tyle.
Powiedział , ze na jego oko i ze mną i z mężem wszystko jest Ok ( usg z 15 min mi robił )
Endometrium , ściana śluzowa piękne książkowe , śluzu owu tak dużo ze aż się dziwił .
A mówi , ze jeśli chce tracić pieniądze i się doszukiwać to może dać mi skierowanie na badania genetyczne itd . Ale czy jest sens ? ....
Kurde mężowi bedzie łyso[emoji28]
No fakt, dziś 5ego, moje imieniny.. i taki oto dostałam podarek [emoji16]
![]()
A od kogo?
![]()
Dacie wiarę?[emoji44]
U nas nie obchodzi sie imienin tylko urodziny wiec tym bardziej jestem w szoku!
Coś sie kurde święci[emoji23]
![]()