Iga0071
Fanka BB :)
Jaki on duży?A ten zabieg to laparoskopowo pewnie?Nie dzialaja na mnie leki bo pomimo ze bralam to torbiel rosnie i juz mam bardzo duzego. Uciska mi bardzo na macice.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki on duży?A ten zabieg to laparoskopowo pewnie?Nie dzialaja na mnie leki bo pomimo ze bralam to torbiel rosnie i juz mam bardzo duzego. Uciska mi bardzo na macice.
Najblizszy termin w szpitalu byl 27 marca a i gin i pielegniarka oddzialowa mowila ze gdy by cos to na izbe mam jechac z bolami i odrazu zrobia operacje. Chciala bym jednak wytrzymac troche bo od wczoraj podpisalam umowe o prace i glupio to bedzie wygladac ze odrazu ide na L4.No to ja będę trzymać kciuki, żeby tak się nie stałoa co tak długo musisz czekać? Nie mogą się pospieszyć trochę, skoro Cię boli powinni Ci to usunąć w trymiga!
Pewnie jakby to było pilna i niebezpieczne to by Cię zaraz operowali a doskwiera Ci mocno?Najblizszy termin w szpitalu byl 27 marca a i gin i pielegniarka oddzialowa mowila ze gdy by cos to na izbe mam jechac z bolami i odrazu zrobia operacje. Chciala bym jednak wytrzymac troche bo od wczoraj podpisalam umowe o prace i glupio to bedzie wygladac ze odrazu ide na L4.
Jak bylam w styczniu to mial juz 11cm na 7cm a teraz bylam we wtorek i znowu urosl. Gin go porownal do glowki dziecka ktore sie rodzi wiec niestety juz jest bardzo duzy:/ No i przez to ze jest takich wymiarow niestety bede miec tradycyjna operacje a nie laporoskopie.Jaki on duży?A ten zabieg to laparoskopowo pewnie?
Od tygodnia zaczol mnie dosc mocno bolec i biore nospe forte by zlagodzic bol.Pewnie jakby to było pilna i niebezpieczne to by Cię zaraz operowali a doskwiera Ci mocno?
Najblizszy termin w szpitalu byl 27 marca a i gin i pielegniarka oddzialowa mowila ze gdy by cos to na izbe mam jechac z bolami i odrazu zrobia operacje. Chciala bym jednak wytrzymac troche bo od wczoraj podpisalam umowe o prace i glupio to bedzie wygladac ze odrazu ide na L4.
Niechaj rzuci te kopcenie na plemniczki lepiej to podziała a co do żylaków to też im lepiej zrobi ...wiem bo to poniekąd mój temat magisterkiMój niestety kopci ale podobno akurat z tymi żylakami nie ma to nic wspólnego. Na przykład urolog mojego starego zwierzył mu się, ze tez ma takie żylaki a nie pali. Taka natura![]()
Niechaj rzuci te kopcenie na plemniczki lepiej to podziała a co do żylaków to też im lepiej zrobi ...wiem bo to poniekąd mój temat magisterki
Bede miec usowana torbiel![]()
Jak bylam w styczniu to mial juz 11cm na 7cm a teraz bylam we wtorek i znowu urosl. Gin go porownal do glowki dziecka ktore sie rodzi wiec niestety juz jest bardzo duzy:/ No i przez to ze jest takich wymiarow niestety bede miec tradycyjna operacje a nie laporoskopie.