ginngerr7787
Fanka BB :)
Śliczności![]()
Razem z kosmitą, który już nie wyglądają jak kosmita, wysyłamy ciążowe fluidy i życzymy samych dwóch kreseczek na testach [emoji4]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Śliczności![]()
Razem z kosmitą, który już nie wyglądają jak kosmita, wysyłamy ciążowe fluidy i życzymy samych dwóch kreseczek na testach [emoji4]
Witam w 2dniu cyklu, na 3 cykle przed rozpoczęciem starań.Z racji, że i tak czekam do maja ze staraniami, zdążyłam już trochę stracić zainteresowanie tematem. Do wczoraj. Pojechaliśmy do znajomych przywitać ich 6 tygodniową córeczkę. Jak nie chcecie się nakręcać polecam unikać wszelkich niemowlaków.
I w ogóle dzieci i brzuchatych koleżanek.
Bo kurde zapomnieć potem nie można!
@ONAONAONA pamiętamy i gratulujemy! Pamiętam nawet ostatni raz, jak pisałaś. Nakręcałyśmy się we dwie objawami i obie byłyśmy pewne, że jesteśmy w ciąży. Żadna z nas nie była.![]()
@KatiNails to u Was już tak daleko z tym mieszkaniem? Kiedy się przeprowadzacie?
@ONAONAONA a idź pan w chu* z tymi wzdęciami. Już myślałam, że mi wszystko przeszło, a wczoraj mnie tak złapały, że brzuch jak w 6 miesiącu. Nie mam pojęcia, co może pomóc, ale oby szybko przeszło!
ONAONAONA- gratuluję z całego serca [emoji8]
I tak jak mówiłam trzeba odpuścić forum. Mi też dzięki temu się udało.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
i trzymam mpcno kciuki za dziewczyny!!@ONAONAONA oby tych mniej przyjemnych objawów było jak najmniejja też zrobiłam chyba z 5 testów jeszcze po pierwszym pozytywnym. To chyba normalne

Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Witam się w 34 dc z ranau mnie
dzisiaj takie widoki
Zobacz załącznik 840567
4 cykl starań, termin porodu według OM - 1 listopada 2018
Objawów oprócz bolących piersi nie miałam, nigdy w życiu piersi przed @ nie bolały mnie no ale nie chciałam się nakręcać
Bety robić nie będe bo z synem tez nie robiłam i mam podobne zdanie na temat bety jak @agrafka07
Wizyta u lekarza 14 marzec to będzie 6 tyg i 6 dni
Staranka co drugi dzień w nieparzyste dni cyklu [emoji14]
Powodzenia dziewczyny trzymam kciuki:*
Pięknie, serdecznie gratulujęWitam się w 34 dc z ranau mnie
dzisiaj takie widoki
Zobacz załącznik 840567
Objawów oprócz bolących piersi nie miałam, nigdy w życiu piersi przed @ nie bolały mnie no ale nie chciałam się nakręcać
Bety robić nie będe bo z synem tez nie robiłam i mam podobne zdanie na temat bety jak @agrafka07
Staranka co drugi dzień w nieparzyste dni cyklu
Pięknie[emoji173]Witam się w 34 dc z ranau mnie
dzisiaj takie widoki
Zobacz załącznik 840567
Staranka co drugi dzień w nieparzyste dni cyklu [emoji14]
Witam się w 34 dc z ranau mnie
dzisiaj takie widoki
Zobacz załącznik 840567
Staranka co drugi dzień w nieparzyste dni cyklu