Dagaa11
Fanka BB :)
Ja przy 2.6 dostalam euthyrox 25 na zbicie, w drugim cyklu sie udało.Witam dziewczyny badaltscue sobie kiedyś tsh? Z jakim wynikiem można zajść ja mam 2,18 co myślicie iść jeszcze do endokrynologa czy dać sobie spokój?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przy 2.6 dostalam euthyrox 25 na zbicie, w drugim cyklu sie udało.Witam dziewczyny badaltscue sobie kiedyś tsh? Z jakim wynikiem można zajść ja mam 2,18 co myślicie iść jeszcze do endokrynologa czy dać sobie spokój?
W obydwie ciąży zaszłam mając tsh 2.5. Wiec różnie to bywa.Witam dziewczyny badaltscue sobie kiedyś tsh? Z jakim wynikiem można zajść ja mam 2,18 co myślicie iść jeszcze do endokrynologa czy dać sobie spokój?
Tak mi przykro [emoji22][emoji22]Dziewczynki wybaczcie ale ja znow standardowo w zwiazku z moja strata i bolem znikam z formum do czasu az sobie w glowie nie poukladam. Zycze wszystkim wam szczesliwych i nudnych ciaz. A ja zawitam jak sie ogarne, dam znac po zabiegu bo jednak wybralam to niz porod bo bym nie dala rady... a na stale wroce jak znow wroce do staran. Bo mysle ze kiedys znow moj instynkt urosnie do takiego stopnia ze bede chciala podjac ryzyko. Do tego czasu leczenie w Polsce, bo myslalam ze tak rozwiniety kraj jak UK mi pomoze a jednak sa okrutni i nie mozna na nich liczyc. Trzymajcie sie.
Dosłownie w tum samym miesiącu. Może z tydzień lub dwa przed zajściem.Dzięki za odpowiedzi@soweczka a ile przed zajściem miałaś to badanie robione bo tsh może się zmieniać?
Witam dziewczyny badaltscue sobie kiedyś tsh? Z jakim wynikiem można zajść ja mam 2,18 co myślicie iść jeszcze do endokrynologa czy dać sobie spokój?
Trzeba, ja dzisiaj bylam u endo, jestem w 8tygodniu i nawet moje tsh 2.3 okazalo sie za wysokieJa zaszłam przy prawie 5, moja kuzynka przy 6. Tylko trzeba to szybko oczywiście zbijać.
Daga i jak się czujesz? Wszystko dobrze?Trzeba, ja dzisiaj bylam u endo, jestem w 8tygodniu i nawet moje tsh 2.3 okazalo sie za wysokie
Jak narazie takDaga i jak się czujesz? Wszystko dobrze?
To dobrze, super słyszeć dobre wiesci [emoji173]Jak narazie takserduszko bije jak dzwon, 11.05 kolejna wizyta, wiec zobaczymy co dalej. Narazie siedze w domu na zwolnieniu i odpoczywam.