zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Jest gratulacjeDziewczyny,
Pomóżcie. Jest druga kreska czy jej nie ma i sobie wmawiam...? dzis powinnam dostać @, nie przyszła, nie wytrzymałam do rana i zrobiłam test o 19....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest gratulacjeDziewczyny,
Pomóżcie. Jest druga kreska czy jej nie ma i sobie wmawiam...? dzis powinnam dostać @, nie przyszła, nie wytrzymałam do rana i zrobiłam test o 19....
Laporoskopia? Dlaczego?Dziewczyny byłam z naszymi wynikami u lekarza i co ? ....laparoskopia mnie czeka.
Bo wszystkie wyniki badań ja i mąż mamy dobre .na usg są miesniaki lekarz podejrzewa jeszcze jakieś zrosty i hsg odrazu zrobi. ..Laporoskopia? Dlaczego?
A masz juz termin? Oby to ruszylo w dobrym kierunku i bys po tym wszystkim szybko zaszla w ciazeBo wszystkie wyniki badań ja i mąż mamy dobre .na usg są miesniaki lekarz podejrzewa jeszcze jakieś zrosty i hsg odrazu zrobi. ..
Dziękuję tobie też życzę ll kreseczek☺ jest tu ktoś po laparoskopII? ?A masz juz termin? Oby to ruszylo w dobrym kierunku i bys po tym wszystkim szybko zaszla w ciaze
U mnie jutro godzina 0 i bede testowac.
Niestety ujrzalam 1 kreske;( Zalamana jestem...czekam na kolejny cykl.Dziękuję tobie też życzę ll kreseczek☺ jest tu ktoś po laparoskopII? ?
Oj, a tak trzymałam kciuki za Ciebie. Tulę mocno, bo wiem jak to jest nastawić sie na wygraną, a dostać zonka. Nie udzielam się, ale podczytuję i trzymam kciuki, miałam wielką nadzieję, że wejdziesz na wyższy Level.Niestety ujrzalam 1 kreske;( Zalamana jestem...czekam na kolejny cykl.
A Ty wpadnij na straczki 2018 tam wiecej osob.
No niestety nie wyszlo. Trudno. Wczoraj mialam mega dola i ryczalam jak bobr ale dzis juz lepiej. Meza umowilam na badanie nasienia na 12 listopada a ja jutro skontroluje sobie hormony tarczycy.Oj, a tak trzymałam kciuki za Ciebie. Tulę mocno, bo wiem jak to jest nastawić sie na wygraną, a dostać zonka. Nie udzielam się, ale podczytuję i trzymam kciuki, miałam wielką nadzieję, że wejdziesz na wyższy Level.
U mnie dzisiaj 42 dc i jakieś 12 dpo owulacji jeśli się w ogóle odbyła. Wczoraj po pracy podczas kąpieli sprawdzałam położenie szyjki i była naprawdę nisko, już byłam przekonana że dzisiaj @ przyjdzie, ale rano już była znowu bardzo wysoko. Dziwne.
No niestety weteranki to dobre określenie dla nas. Szkoda, że reszta weteranek się nie odzywa. Je w następnym cyklu robię wszystkie badania z kalendarza cyklu.No niestety nie wyszlo. Trudno. Wczoraj mialam mega dola i ryczalam jak bobr ale dzis juz lepiej. Meza umowilam na badanie nasienia na 12 listopada a ja jutro skontroluje sobie hormony tarczycy.
Ja nie badam szyjki i dla mnie to czarna magia. Widze ze my to typowe weteranki staraczkowe![]()