Kasienka3b
Fanka BB :)
A przypomnij kiedy idziecie do tej kliniki?No niestety weteranki to dobre określenie dla nas. Szkoda, że reszta weteranek się nie odzywa. Je w następnym cyklu robię wszystkie badania z kalendarza cyklu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A przypomnij kiedy idziecie do tej kliniki?No niestety weteranki to dobre określenie dla nas. Szkoda, że reszta weteranek się nie odzywa. Je w następnym cyklu robię wszystkie badania z kalendarza cyklu.
Już niebawem 9 listopada. Idę sama narazie, z badaniami nasienia męża.A przypomnij kiedy idziecie do tej kliniki?
To 3 mam kciuki za ta wizyte i daj znac co Ci mowili.Już niebawem 9 listopada. Idę sama narazie, z badaniami nasienia męża.
Całą morfologię nasienia czy jak to się nazywa. A resztę to już będziemy czekać na ich zestawy badań.To 3 mam kciuki za ta wizyte i daj znac co Ci mowili.
A powiedz mi Twoj maz robil tylko podstawowe badanie nasienia czy cos jeszcze dodatkowo?
A czyli podstawowe. Moj maz ma zlecone oprocz podstawowych,posiew nasienia i MAR.Całą morfologię nasienia czy jak to się nazywa. A resztę to już będziemy czekać na ich zestawy badań.
Jak trzeba będzie to się powtórzy, ale mój lekarz nie był typowym od niepłodności i kazał narazie podstawowe zrobić.A czyli podstawowe. Moj maz ma zlecone oprocz podstawowych,posiew nasienia i MAR.
Powiedz mi bo teraz nie pamietam. Ty mialas problemy z prolaktyna?Jak trzeba będzie to się powtórzy, ale mój lekarz nie był typowym od niepłodności i kazał narazie podstawowe zrobić.
Nie miałam ale też powtórzę teraz.Powiedz mi bo teraz nie pamietam. Ty mialas problemy z prolaktyna?
A robilas jakies konkrerne badania na prolaktyne? Bo musze tez zbadac.Ja miałam prolem z PRL. Zorbilam test dzisiaj chodź nie z porannego i dzień przed spodziewana @ ale niestety negatyw![]()