Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie bez zmian dziś kolejny okres ...2 cykl po laparoskopii stracony. ..mi już chyba nic nie pomoże teraz będzie pewnie kilka miesięcy stymulacji clo albo czymś innym tylko czemu miało by pomóc? Skoro już raz zażywalam 4 miesiące clo i nic z tego. .nie wierzę juz ...
Pamiętam Twoje dwie kreski! Mała przesłodka! [emoji3590]Cześć dziewczyny dawno dawno mnie tu nie było widze ze niektórym się udały dwie kreseczkigratuluje
nam się udało donosić ciąże iii mamy juz prawie 3 miesiące
za wszystkie starające się kobietki trzymam ogromne kciuki!!
A co u Ciebie?Wiem, ze czasem człowiek po prostu ma dosyć i traci nadzieję ...ale trzeba wierzyć, ze jeszcze bedzię pięknie i wreszcie się uda!!! Trzymaj się Kochana i nie poddawaj bo nigdy nie wiadomo jaka piękna niespodzianka od losu czeka na nas[emoji8]
Matulu boska, O'Hara ile ja na to czekałam!!!! Podczytywałam Twoje posty na wątku staraczki ze stażem ponad rok. Jak ja się ciesze babo! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Matulu boska, O'Hara ile ja na to czekałam!!!! Podczytywałam Twoje posty na wątku staraczki ze stażem ponad rok. Jak ja się ciesze babo! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wierze, ze jesteś w szoku i że się zamartwiasz. Ale musisz być dobrej myśli. Ja jestem. Wierzę, że ciąża będzie bezproblemowa i za 9 miesięcy wykluje się piękne bobo [emoji7]Dzięki [emoji8] ja jestem jeszcze w szoku no i zamartwiam się naturalnie, żeby wszystko się dobrze skończyło, ale póki co jest czas na radośćbeta w czwartek 7.02 wynosiła 51, dziś 11.02 201 także przyrost prawie 100%, No wyglada to obiecująco
![]()
To była druga inseminacja![]()