Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tam widzę przystojniaka, ale jakbym się jednak pomyliła, to wiadomo, że fajna dupeczka po mamusi [emoji8][emoji8][emoji8]
@O'Hara cudownie! Rozrabuaka od samego początku![]()
Leż, nie ruszaj się skoro zakazał i korzystaj z netflixa ile wlezie.i przekaż dziecku, że ma nie odwalać takich akcji, bo jest naszym takim Royal baby i wszystkie ciotki na niego czekają!
Gratulacje! Lez i odpoczywajZobacz załącznik 949081
No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Aaaaaaa gratulacje !!!Zobacz załącznik 949081
No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Dziewczyny co u Was? O'Hara jak się czujesz?
Uff to całe szczęście że wszystko dobrze! Super że tak dobrze się czujeszJa się czuje rewelacyjnie, nie mam żadnych objawów. Dopóki mi brzuch nie urośnie i wielki szef nie zacznie się ruszać to chyba nie uwierzę, ze jestem w ciąży [emoji38] ale niestety krwawienia dają mi popalić. Dzisiaj w nocy po prawie 2 tyg przerwy znowu obudziłam się w kałuży krwi, dzięki Bogu miałam na dzisiaj umówiona wizytę no i okazuje się, że dziecię ma się całkiem dobrze. Pranki mi robi, poczucie humoru po mamusi chyba [emoji16]
Uff to całe szczęście że wszystko dobrze! Super że tak dobrze się czujeszmoże faktycznie będzie chłopak bo u mnie też zero objawów. A lekarz mówi z czego to krwawienie? Który to już tydzień?
Już leci 11 tydzień, ale ten czas zapiernicza. No to kciuki za prenatalne [emoji110] pewnie będzie się dało już określić płećA dzisiaj szukał, szukal i dopatrzył się jakiegoś małego krwiaka i mówi, ze to MOŻE stad te krwawienia. Widzę po nim, ze sam do końca nie zna przyczyny, widocznie taka moja natura. Dzisiaj mi pękło 10+3, 8.04 mam prenatalne
Pamietam właśnie Twoja bezobjawowa ciąże, człowiek co godzinę się zastanawia, czy oby na pewno jest w ciążya co do płci to nie wiem czy to jakaś reguła, bo z kolei znajoma teraz wchodzi w 3 trymestr, cały pierwszy wymiotowała jak kot, a tez chłopak
no jeszcze trochę to się przekonamy
![]()