campari0202
Fanka BB :)
Dziewczyny dawno mnie tu nie było [emoji846] jakieś 2 lata kiedy urodził się Franuś[emoji846] dzisiaj robiłam test i wyszedł pozytywnie [emoji846] czy są tu mamusie 2020 a może konkretnie na czerwiec
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w weekend się dowiem czy będę 2020 ale pewnie lipiecZobacz załącznik 1034517
Dziewczyny dawno mnie tu nie było [emoji846] jakieś 2 lata kiedy urodził się Franuś[emoji846] dzisiaj robiłam test i wyszedł pozytywnie [emoji846] czy są tu mamusie 2020 a może konkretnie na czerwiec
Ja w weekend się dowiem czy będę 2020 ale pewnie lipiec
Gratulacje!
A karmisz go tylko piersią czy mm? Mnie położna i pediatra mówiły że przy kp kupa może być raz na kilka dni, bo u nas tak właśnie byłoTo trzymam kciuki i czekamy! [emoji256][emoji256]
Dziewczyny, ja niedoświadczona matka histeryczka potrzebuję porady. Ostatni kupal był w nocy, jakieś 10/8 h temu, widzę ze się pręży i wysila ale nic z tego nie wynika, nie wyglada za to jakby się zle czuł. Pytanie moje jest następujące, cierpliwie czekam bo praktycznie nic się poważnego nie dzieje, czy dzwonię na 112? [emoji848]
A karmisz go tylko piersią czy mm? Mnie położna i pediatra mówiły że przy kp kupa może być raz na kilka dni, bo u nas tak właśnie było
SuperAlarm kupal odwolany [emoji16] ulżyło mi jakbym to ja się załatwiła conajmniej po tygodniu [emoji28]