Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maziajka co za konował!!!!!!!Ja miejscu Twojej siostry poszłabym do tego lekarza jeszcze dziś i bardzo niedyskretnie (najlepiej przy innych pacjentkach) poinformowała o jego nieudolności. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera!!
Moja przyjaciółka w 10tc dostała krwotoku. Zadzwoniła po karetkę, a w szpitalu (bez robienie usg) powiedzieli - poroniła pani, szykujemy do czyszczenia! Na szczęście znalazł się jeden przytomny lekarz i zrobił usg. A tam zdrowa ciąża! Przyjaciółce pękł krwiak i stąd to krwawienie. Niektórym lekarzom powinni odbierać licencje!
![]()
..
Mam pytanie... Czy podczas starań odstawiacie alkohol?? Ja z ogółu pije bardzooooo okazjonalnie... W sobotę czeka nas wielka impreza i zastanawiam się czy będę mogła wypić lampkę wina... Jak byłam w ciąży lekarka nawet zaleciła w słabe dni pol kieliszka czerwonego wina raz na jakiś czas... Ale mam metlik w głowie... Tym bardziej ze nie wierze w cuda ze się udało za pierwszym podejście....
Mam pytanieczy któraś stosowała olej z wiesiołka? Podobno dobrze dziala na śluz. Chce go wypróbować i dziś już zjadłam jedną porcje
a wy co o nim sądzicie ?
![]()
wyluzuj spokojnie jedno piwko czy nawet 2 nie zaszkodzą poczatkowo wszystko tam jest chronione i nic nie dochodziDziewczyny czy wy normalnie żyjecie? W sensie że np można napić sie piwka czy lampkę wina, jak się zbliża termin @ I NIE MA PEWNOŚCI, CZY SIĘ JAKIE JAJO NIE ZAGNIEŻDŻA WŁAŚNIE?
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Jak tam twoja @? Masz szansę na dzidziusia czy wykluczasz?hej dziewczyny.
dziś trochę lepiej się czuję jeśli chodzi o grypę ale przez nadchodza cą @ -UMIERAM, Jutro po tygodniu nieobecności do pracy idę. Trochę miałam roboty w domu, obiad, zakupy, 2 prania, potem spacer na działkę.
Kurde u mnie to jest tak dziwnie, boli potwornie, aż mi słabo, A @ wciąż brak. 32 dzień cyklu. Przewaznie mam 29-30 dni. Może od stresów mi się opóźnia?
hej fajnie, ze sie odezwalas![]()
W grudniu będzie juz 35, wiec rocznik moj to 81O kochana Ty mój rocznik![]()
Ekstra! Kiedy testujesz?Bertha juz dopisujemamy termin @ w tym samym dniu!!! Oby nie przyszły
Kolekcjonerka... Hmmm a może jednak to to????
Ja przy każdych starankach tez wyszukiwalam u siebie objawów... Teraz to samo cycki jak nie bolaly od kilku miesięcy od 2 dni nabrzmiałe i bolesne. Ale nie robię sobie nadzieji.
Słyszałam kiedyś o zamrozeniu. Potem podobno można wyruszyć klej. Nie praktykowałam[emoji2]mam dosc tego dnia, wrr, najpierw krotko przed wyjazdem kleilam buty takie do latania kolo bloku i w aucie sie zorientowalam, ze na spodniach mam kropke od kleju!! wrrr. zna ktoras sposob jak ja usunac? potem w pracy siadla mi myszka od kompa, ale juz sie naprawila, nastepnie zobaczylam ogromnego pajaka w wc w pracy, zabilam go, ale o malo sie przy tym nie posikalam ze strachu...Jeny nooo
nic mi nie mow, ja sie bnoje pajakow, az slabo mi sie robi na ich widek, wiesz co ja przeszlam gdy go zobaczylamSłyszałam kiedyś o zamrozeniu. Potem podobno można wyruszyć klej. Nie praktykowałam[emoji2]
Teraz jak będzie padać to przez to ze kropnęłaś tego pająka w toalecie[emoji12]
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
czytam w necie, ze zmywacz do paznokci mmoze to usunac