reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej sobotnie :)

Dziecko nie zna litości - 6:30 pobudka :p

Kolekcjonerka życzę więc powodzenia w cyklu czerwcowym :) Wy z mężem najlepiej wiecie czego chcecie :) Co do owulacji to nie wiem czy okres MUSI koniecznie przyjść po 14 dniach od owu czy może to być 16-17 dni. Nie znam się za bardzo na fazie lutealnej.

Paraplu jak zawsze poratuje pięknym, konkretnym schematem :) :)

Miłej soboty! U mnie zaraz będzie padać chyba :/

Oh wez bo sie zarumienie :D

A ten schemat uwazam, ze rewelacyjny. Prosty, przejrzysty i ogolnie super :)

Czesc :-) U nas rowniez piekna pogoda. Musimy ja wykorzystac na rodzinny spacerek bo moj M jutro znow wyjezdza w delegacje. Na razie tylko na tydzien ale zapowiada sie dluzsze zlecenie. Co robicie dzis na obiad? U mnie na szybko pomidorowa z ryzem a na drugie nie wiem co zrobic.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, coraz nas więcej!!! I bardzo dobrze :-)
Nessi, ja mam nadzieję, że ta moja @ 31 maja nie przyjdzie. Twoja sobie pójdzie i życzę Ci, aby kolejnych 9 miesięcy się nie zjawiała.
Które dziewczynki testują na dniach, trzymam bardzo mocno kciuki za 2 piękne kreseczki!

Dziewczyny, coraz nas więcej!!! I bardzo dobrze :-)
Nessi, ja mam nadzieję, że ta moja @ 31 maja nie przyjdzie. Twoja sobie pójdzie i życzę Ci, aby kolejnych 9 miesięcy się nie zjawiała.
Które dziewczynki testują na dniach, trzymam bardzo mocno kciuki za 2 piękne kreseczki!
Ja testuje w poniedziałek.[emoji4] Chyba ze @ przyjdzie wcześniej.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc :-) U nas rowniez piekna pogoda. Musimy ja wykorzystac na rodzinny spacerek bo moj M jutro znow wyjezdza w delegacje. Na razie tylko na tydzien ale zapowiada sie dluzsze zlecenie. Co robicie dzis na obiad? U mnie na szybko pomidorowa z ryzem a na drugie nie wiem co zrobic.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też dziś pomidorowa. Synek lubi, więc często ją serwuje. [emoji4]

Ech, złaziłam się nieźle :p zabrałam syna na dwugodzinny spacer i plac zabaw, a potem ulepiłam tnę pierogów :p także na obiad pierogi :p
U mnie w centralnej PL było piękne od rana, a teraz zaczyna się chmurzyć i chyba będzie padać.

hej dziewczyny, trzymam kciuki za wszytskie testujace, u mnie beta 2 okres pon/wt więc już chyba nie ma sie co łudzić. 13.05 byłam już po owu, ale nie wiem kiedy dokładnie była.

reklama
Moj dzien zaczal sie od spaceru z psami, na którym okazało sie, ze jeden z nich ma problem i skończyło sie u weta.. :( a wlasciwie to sie nie skończyło, bo objawy nie przeszły.. Mam nadzieje, ze jednak przejdzie i reszta dnia bedzie spokojniejsza..
Rowniez trzymam kciuki za testujace.. Ale.. Najbliższe chyba w poniedziałek ?
Ja na razie czekam na @ i daje jej czas do wtorku. ;)

Do góry