reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1471081815-204wmr.jpeg
jest i fotka ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje! Z kąd wzięłaś test o takiej czułości?
Ale dużo nasmarowałyście, no i tabelka imponująca.
Ja już czekam na swoje plamienia przed okresem w nadziei że tym razem ich nie będzie :)

reklama
Dzień dobry :)
We wtorek ma przyjść wredna @ a ja jak nigdy jestem spokojna ;D zazwyczaj jestem nieznośna :p
Po rozmowie z mężem udało mi się go namówić na to żebyśmy nie przekladali starań na przyszły rok ;D także za ok 2 tyg będziemy działać ;P

:( no nieciekawie to brzmi... Kiedy sie wyprowadzacie zeby razem nie mieszkać?

Chcemy jak najszybciej...ale teraz stoimy w miejscu o kafelkarza i wygrywanie posadzki.
Jak będą kafelki i możemy wbijać choćby na materace.
Jest jeszcze opcja wyprowadzi do teściów, jak tylko jutrzejsza beta będzie w porządku ( a czuje ze tak będzie :-) ) to pomyślę nad tym.
Chociaż teściowa tez mnie wykonczyli psychicznie bo urządza nam cały dom, najchętniej kupiła by nam wszystko do środka i urządzala po swojemu, a nie chce im mówić o ciąży dopóki nie będę w 3 mcu. ..bo rozgadaja po całej rodzinie i wszyscy będą udawać ze nic nie wiedzą.
I te jej rady :errr::wściekła/y:
Dzisiaj od rana jestem roztrzesiona i zła.
Na szczęście mij zabiera mnie w górki odetne się od tego syfu :')

Znalazłam wczoraj 20zl na chodniku! :D i zwróciło mi się za pobyt w herbaciarni Hah. ..

Ale się rozpisałam. .. wszystko przez ten stres:oo:

Witam dziewczyny. Naogladalam się tych Waszych podwójnych kresek i czekam na tą @ jak nigdy żeby już od następnej owulacji rozpocząć starania. Nawet nie wiedziałam że testy są różnej czułości[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w Rossmann widziałam tylko dwa rodzaje ale przyjżę się, jak znajdę taki to pewnie nie wytrzymam i zrobię szybciej. W ogóle w jednej aptece kupiłam test za 7zł byłam w szoku ale wolałabym droższy o lepszej czułości.

reklama
Do góry