Luxuorius
Moderatorka
ja zawsze balam sie robic test wtedy, szargaly mna wszystkie mozliwe emocjeJa pewnie jak odstawie leki cykle znowu będę miała dzikie i nieregularne.
Tak jak piszesz Lux sam okres przed @ jest najgorszy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja zawsze balam sie robic test wtedy, szargaly mna wszystkie mozliwe emocjeJa pewnie jak odstawie leki cykle znowu będę miała dzikie i nieregularne.
Tak jak piszesz Lux sam okres przed @ jest najgorszy![]()
A ja bym się tak strasznie nie sugerowała testem przed terminem @. Wszędzie piszą żeby najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki robić. Ja zamierzam pierwszy test w 26dc zrobić, nawet jeśli wyjdzie negatywny to nie będę się nim sugerować. U wielu koniec stężenie hcg jest bardzo niskie na początku, nie wykrywalne dla testu. Także głowa do góryLux ja sie po prostu boje że znowu z tego nic nie będzieten test który zrobiłam w 27dc powinien pokazać już coś a skoro nie pokazał... no cóż kolejny cykl. Ale taka byłam pewna że sie teraz uda, wiecie wszystko porównywałam do tego jak z synem zaszłam, że od razu w drugim cyklu ( bo pierwszy spisałam na straty). A tu zonk. No nic czekam na jutro jak na ścięcie
![]()
Zgadzam się :-)A ja bym się tak strasznie nie sugerowała testem przed terminem @. Wszędzie piszą żeby najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki robić. Ja zamierzam pierwszy test w 26dc zrobić, nawet jeśli wyjdzie negatywny to nie będę się nim sugerować. U wielu koniec stężenie hcg jest bardzo niskie na początku, nie wykrywalne dla testu. Także głowa do góry![]()
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
KuuuurczeKamiśka własnie byłam w Rossmannie kupiłam facelle test ciążowy nasikałam i .... i *****. Więc ja już czekam do @ gdybym była w ciąży dzisiaj na bank by mi test wyszedł pozytywny.