reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To cichaczem, pod kołdrą [emoji16] albo niech ci pomaga [emoji1] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Jemu jeszcze przypadkiem zmierzę ,może wtedy temperatura będzie typowo na owulację :D

reklama
Mam takie na co dzień-hipotonia. Przynajmniej przy tak niskim ciśnieniuu nie wmawiam sobie, że moje zawroty glowy czy nudności to poczatek ciąży [emoji14] mam tak przy każdej zmianie pogody i gorącuu :p
Spark ja dokładnie tak samo. Dlatego przyzwyczaiłam się do tego ale fakt najgorzej jesienią ... walka aby się ruszyć w ogóle

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mojemu w akcie desperacji folik dawalam...
a wtedy kiedy zaszlam nie bralismy nic, wylaczylam myslenie
Ja mojemu też daje, z doskoku co prawda, ale jednak. Internety mówią że można [emoji16] a co, nie pomaga czy efekt placebo? Czy obawa że macica i cycki urosną, bo foliany od tego przecież są [emoji23] no nie wiem czy dawać czy nie...
:-D to strzeliłam :happy: a swoją drogą to fajnie że dwa jajniki pracowały ;) jest podwójna szansa na ciążę :biggrin2:
Z moim szczęściem w życiu to i 5 jajników byłoby mało [emoji16]
pada snieg, pada snieg, dzwonia dzwonki san :D
Ooooch. <3 u mnie ma byc jutro, nawet 12cm!! [emoji301] [emoji301] [emoji300]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Cześć dziewczyny mam do oddania całe opakowanie castangusa oczywiście za darmo i wysyłkę pokryje .
Któraś chętna?

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry