Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie nimii, co ma być to będzie ...Spark Lanvin obyście się we wrześniu spotkały
Ja wczoraj baaardzo długo rozmawiałam z mężem na temat drugiego dziecka. Oboje doszliśmy do wniosku ze jesteśmy zmęczeni nie chcemy znowu tego przeżywać te wszystkie choroby katary njeprzespane noce. A potem mąż stwierdził co ma być to bedzie gumki na fujarce nie będzie.
Ja mam dostać jutro okres wiec gdybym nie dostała termin byłby 16.08 ale wiadomka test zrobiłam 2 dni temu wiec okres będzie jutro.
Bertha ja się już ciebie doczekać nie mogę.
Lux lade łóżeczko my też mieliśmy białe. Często niestety bywa tak że jak masz już skurcze z kręgosłupa to takie będą przy porodzie :/// ja miałam z brzucha ale i tak ból nie do opisania :/
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha z głupot weszłam na kalkulator porodu, wyszło naawet nie pamiętam jak dokładnie, początek września w kazdym razie, ale najlepiej: data poczęcia: za tydzień.
Haha ja początek cyklu a już datę porodu chcę znać [emoji14] jak nawet nie wiem czy owu będzie![]()
Haha [emoji23] Ale tez tak robię, w zeszłym cyklu kalkulator sugerował mi ciążę urojona [emoji38]Jak wpisuję dane na edziecko, to pokazuje mi termin ok 18 września, a data poczęcia w święta [emoji1] chyba kupię bieliznę pani Mikołajowej [emoji1]
![]()
Haha dobre z tą apką. To tylko świadczy o tym jak bardzo ci zależyHaha [emoji23] Ale tez tak robię, w zeszłym cyklu kalkulator sugerował mi ciążę urojona [emoji38]
Swoją drogą, na sobie ściągnęłam bobo apke na telefon, śledzę Bąbla jeszcze przed poczęciem. [emoji23] To już chyba jakąś choroba psychiczna [emoji23]
![]()