Bertha szkoda no 
Lux poważna sprawa bardzo mi przykro
oby wszystko było dobrze.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Lux poważna sprawa bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak, tylko nie znalazłam precyzyjnej informacji czy od razu jak zacznie sie zagniezdzac, czy jak zakonczy proces w ok czwartym-piątym dniu zagniezdzania, to wtedy dopiero wytwarza sie hormon?Berta jeszcze nic nie wiadomo,trzymam kciuki za ciebie pamiętaj,zarodek po zagniezdzeniu wytwarza hcg ,buziole kochana
jeszcze nic straconego !Bertha szkoda no
Lux poważna sprawa bardzo mi przykrooby wszystko było dobrze.
Berta po 48godz od zagniezdzenia,także spokojnie ja w tamtej ciąży nie miałam kompletnie żadnych objawów po zastrzyku,a teraz mdli mnie rano i stawia mi się macica,testuje 14 lub 15grudzien,przez jajowod zaplodniona komórka idzie tydzień,później jest 3dni ma na zagniezdzenie jeżeli się wgryzie 2dni po wytwarza hcgtak tak, tylko nie znalazłam precyzyjnej informacji czy od razu jak zacznie sie zagniezdzac, czy jak zakonczy proces w ok czwartym-piątym dniu zagniezdzania, to wtedy dopiero wytwarza sie hormon?
Znalazlam tylko info, ze po 48h od zagniezdzenia - ale od pierwszego stykniecia/wgryzienia z endometrium czy wlasnie po zakonczonym procesie wgryzania liczyc te 48h?
U mnie test był nadal mega cieniem a beta już ładnie rosła.Ja mialam szybciej owu - w 13dc juz, takze cykl powinien trwac 26dni. w 27dc (nie)spodziewam się @.
Teraz sikam sobie codziennie, a bete zrobie jesli wyjdzie jakikolwiek cien.
Kiedy ty masz termin @ i kiedy testujesz? jakies dalsze objawy? u mnie cyce cisza, podbrzusze delikatniutko cos wczoraj momentami, bardziej czuje jak siedzę. i koniec. takze w zasadzie nic.