reklama
ku*wa jak Wam tego bzykania zazdroszczeW takiej sytuacji i w takiej intencji to nic tylko bzykac i padać [emoji23]
![]()
Emzilka
Fanka BB :)
ku*wa jak Wam tego bzykania zazdroszczeaaaa
Po nowym roku i Ty pobzykasz
NeSSi
Moderatorka
Piękne pecherzyki!!!!!!
Pecherzyki wypełnione sa płynem, a w środku w płynie pływa jajo. Owulacja to wypuszczenie jaja z pęcherzyka. Wiec płyn pewnie juz widac w zatoce douglasa - za macica. Ten płyn potwierdź m.in. Owulacje. Działajcie!!!
A endometrium jakie grube??
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie powiedziała mi ile ma, tylko powiedziała, że cytuję: ''O bardzo ładne'' ... Ale ile to nie wiem, bo USG na szybko było ...rodzące w kolejce stały
Dziękuję za wytłumaczenie o co chodzi z tym płynem.
Ja czuję, że one nie pękną. Ona powiedziała, że jak coś to na następny cykl już mi da na pękanie.
Ja nie wiem czy duże, bo pierwszy raz mam coś takiego ...nie znam się zupełnie.
Pytałam tylko, kiedy są przerośnięte to mówiła, że 27 mm to już stanowczo za dużo.
Hehe ja raz miałam sytuację,ze zaraz po owy zalało mnie kremowym sluzem,było go tak dużo,ze byłam pewna ;iż to ciąża. W necie pisało,ze szyjka macicy po zaplodnieniu się zamyka i produkuje wiecej śluzu by chronić płód przed infekcjąPytanie z tych glupichwybaczcie
Jaki sluz "przepowiada" ciaze? Bo u mnie cos mleczno
czy temp 36.8-37 to dobry znak?
Zeswiruje chyba ;(
.moze i tak jest ale u mnie mimo wszystko przyszła@
Ech, z tym śluzem to ciężka sprawa... Jak szukałam info na forach ciazowych, to każda ma inaczej. Jedna zalewa, u drugiej Sahara... Ale ten typowo ciążowy to właśnie ten mleczny, no ale ja taki często przed @ mam często [emoji19] i bądź tu mądra. [emoji1]Pytanie z tych glupichwybaczcie
Zeswiruje chyba ;(

Lux, co wybzykalas to Twoje, my nadal musimy się męczyć [emoji23]ku*wa jak Wam tego bzykania zazdroszczeaaaa

NeSSi
Moderatorka
Pytanie z tych glupichwybaczcie
Zeswiruje chyba ;(
To chyb indywidualna cecha osobnicza
U mnie w ostatniej ciąży miałam sucho ...a 3 dni przed @ miałam już sporo śluzu mleczno-perłowo-kremowego ...Do wyboru do koloru normalnie. A potem znowu miałam sucho
Emzilka
Fanka BB :)
Ech, z tym śluzem to ciężka sprawa... Jak szukałam info na forach ciazowych, to każda ma inaczej. Jedna zalewa, u drugiej Sahara... Ale ten typowo ciążowy to właśnie ten mleczny, no ale ja taki często przed @ mam często [emoji19] i bądź tu mądra. [emoji1]
![]()
Ja niby mleczny mialam przed ta poroniona ciaza, ale nie pamietam jaki byl wczesniej przed miesiaczka.. Chyba zamkne sie w piwnicy do tego 21 grudnia i bede zyla w symbiozie ze szczurkami i pajakami bo internet w takim oczekiwaniu to ZŁO
reklama
tej jak se przypomne produkcje mlodego to....ja wyrabana po robocie a mojemu sie bzykac chcialoLux, co wybzykalas to Twoje, my nadal musimy się męczyć [emoji23]
![]()