reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja też dołączę do staraczek 2017 :)
Niestety w moim zyciu wydarzyla sie tragedia, jestem po poronieniu.
Ale wierze ze kolejny rok bedzie lepszy i pozwoli mi i mężowi miec upragnione dzieciątko.
Starania zaczniemy w pod koniec stycznia, po drugiej @.
Mam nadzieje ze sie uda i na kolejne święta dostanę najpiekniejszy w swiecie prezent :)

Ja też dołączę do staraczek 2017 :)
Niestety w moim zyciu wydarzyla sie tragedia, jestem po poronieniu.
Ale wierze ze kolejny rok bedzie lepszy i pozwoli mi i mężowi miec upragnione dzieciątko.
Starania zaczniemy w pod koniec stycznia, po drugiej @.
Mam nadzieje ze sie uda i na kolejne święta dostanę najpiekniejszy w swiecie prezent :)
Witaj :)
Bardzo mi przykro, że musiałaś przez to przejść...
Ale wszystko przed Tobą :) Napisz coś więcej o sobie :)

Łudzę się, że nie będzie źle, ale dawno tak bardzo nie bolał mnie brzuch, a dokładniej jajnik. Czy taki ból może być spowodowany zbliżającą się owulacją? Kurcze nie wiem co myśleć... :(
Ja dzisiaj okrakiem popylałam ...Ginekolog mówiła, że musi boleć w końcu jajnik pracuje pełną parą i wysiadał aż 3 jajca. A co dopiero mają powiedzieć dziewczyny przed In vitro jak po 15 jajec mają na raz ?:) To dopiero boli jak diabli ..
Torbiel zazwyczaj nie boli, chyba, że jest znacznych rozmiarów, zatem na owulkę boli, seks pomaga :D do dzieła !
To 14 dni wychodzi :happy:
To prawidłowo :) masz ..

W Polsce mieszkasz? Lek ovitrelle przeciez na receptę moze ci przepisać jakikolwiek gin, kupisz w aptece i sama możesz sobie podać jak na usg bedzie odpowiednio duży pecherzyk.

przeciez ty masz dopiero 9dpo - jesli wykres dobrze wyznaczył owu.. to jeszcze bardzo wczesnie! Jaka długa masz fazę lutealna? Jesli 14 dni ksiazkowo to jesCze masz 4-5 dni do @.

A który to dpo?

Spark, ja mam raczej odwrotnie - najpierw mam wodnisty a im bliżej owu tym bardziej staje sie kurzym białkiem rozciagliwym.
Czasem ten rozciągliwy nie jest przezroczysty, nie musi byc, zeby był płodnym. Ważna jest konsystencja. Konsystsencja rozciagliwego to płodny, a konsystencja kremowa, lepka - faza progesteronowa = niepłodny.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek (08.2015 7tc), starania od 2014 roku, MTHFR A i C hetero, plemniki słaboruchliwe
Pregna plus, B6+B9+B12 metylowe, Acard, Colostrum, Inofem; w ciąży dodatkowo Clexane i progesteron

XI.2016 - pierwsze IUI-
Zdecydowanie się zgadzam, miałam tak w tym cyklu, ale wiem, że teoretycznie w owu może być bardziej wodnisty :) więc jak już Ness tak napisała, to wiem, że tak może w owu być. U mnie tak jak u Ciebie, przed i ww owu białko jajka teraz.miałam :)

reklama
Zdecydowanie się zgadzam, miałam tak w tym cyklu, ale wiem, że teoretycznie w owu może być bardziej wodnisty :) więc jak już Ness tak napisała, to wiem, że tak może w owu być. U mnie tak jak u Ciebie, przed i ww owu białko jajka teraz.miałam :)
Ja bym nigdy nie uwierzyła, że wodnisty może być płodny póki mi ginekolog nie oznajmił i po nogach nie leciało kilka razy :p

Do góry