Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja się nie spodziewam narodzin w terminieMi na jednej apce wychodzi 29 sierpnia, na innej 5 wrzesnia a w piatek gin powiedzial 4 tydzien poczateki wez tu badz madry jak ja niewiem kiedy byla owulka i przez leki mialam rozwalony cykl
![]()
Nic nie słyszałamPrzykro, jak te wredoty p4zychodza, a że to święta to jeszcze bardziej przykro.
Bulbasek twarda jesteś, ja to bym pewnie ryczała. My nikomu nie powiedzieliśmy z rodziny, że się staramy, więc nie mamy niemilych sytuacji. Ale serducho boli, że inni mogą a nam nie wychodzi.
StorAnia pytałaś o lekarza z Łodzi, a ja słuchałam ostatnio w radiu, że powstała nowa klinika bezpłodności na nfz, czy wiesz coś o tym,??
Lux teraz to już chyba prZetrZymasz do nowego rokupp.
[emoji17] [emoji17] niech cholera szybko znika... Następny cykl nasz! [emoji8]Hej dziewczyny, dołączam do klubu świątecznych @.. [emoji27] termin następnej 22.01.. 6 cs..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super! [emoji4] widzisz, nie można się poddawać, zawsze jestjeszcze jakaś alternatywa, dowiaduj się i dawaj znać co i jak [emoji1]Nic nie słyszałam
Ale dostaliśmy skierowanie do Katedry Andrologii i Endokrynologii Płodności
Zaraz po świętach jadę dowiedzieć się jakie mają terminy. Może się uda![]()
Dokladnie tenJa Cię najmocniej przepraszam, ale czy to jest ten przepis na zioła Sroki? Narobiłam tyle skrinów że się pogubiłam![]()
Sceptycznie podchodzę do tego, ale muszę zrobić wszystko, żeby kiedyś nie żałować...[emoji17] [emoji17] niech cholera szybko znika... Następny cykl nasz! [emoji8]
Super! [emoji4] widzisz, nie można się poddawać, zawsze jestjeszcze jakaś alternatywa, dowiaduj się i dawaj znać co i jak [emoji1]
Ja się znowu nażarlam [emoji1] , @ już nie daje tak bardzo w kość, ale wczoraj to prawie naćpana chodziłam...
![]()
to jest lasuch niesamowityPrzecież on jadł wszystko to co Tymały cwaniaczek
![]()