reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja już po testowaniu.. doszłam do wniosku że jeśli coś ma być to już będzie w końcu to 21dc...i oczywiście biel vizira... załamka....w końcu to 20 cykl starań...styczeń odpoczywam...nie mam już ochoty...liczyć... mierzyć..biegać po lekarzach... nadszedł czas na załamanie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak długie masz cykle? Niekoniecznie przed terminem @ musi cokolwiek wyjść. Czasem nawet tydzień po terminie nic dziewczynom nie wychodzi. Nie załamuj się kochana. Odpocznij sobie ale bez załaman tylko z nową energia.
Ja się biore za siebie. Muszę zrzucić 30kg! Przede wszystkim dla siebie. Chcę się czuć dobrze ze swoim ciałem. Dla dzieciątka przyszłego też bo w końcu nadwaga (otylosc) nie sprzyja ciąży :)

reklama
Ja już po testowaniu.. doszłam do wniosku że jeśli coś ma być to już będzie w końcu to 21dc...i oczywiście biel vizira... załamka....w końcu to 20 cykl starań...styczeń odpoczywam...nie mam już ochoty...liczyć... mierzyć..biegać po lekarzach... nadszedł czas na załamanie.

Chyba w 21dc niekoniecznie sikaniec wyjdzie, raczej na bank negatyw będzie, zrób ma spokojnie za pare dni,
Odpoczynek dobrze Ci zrobi, może łatwiej będzie zaskoczyć. Trzymam kciuki!!'

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O widzę tu kilka łodzianek [emoji3] ja obie ciążę prowadziłem u Perenc. I obu synów rodzilam w Madurowiczu. Teraz mieszkamy poza Łodzią i gdyby się udało to nie wiem do kogo bym chodziła. Pewnie znalazlabym kogoś bliżej- Pabianice lub Łask. Za to rodzic bym nie chciała w mniejszych szpitalach. Albo znowu Madurowicz albo może Medeor. Ech nie wiem czy to w ogóle będzie potrzebne a ja tu takie plany.....

Nessi kreska piękna!!! Głową do góry i nie zamartwiamy się. Przynajmniej staramy się. Chociaż wiem że to nie łatwe nawet w ciąży prawidłowej i nieobciazonej a co dopiero po stracie.

Eh jeszcze Was tu wszystkich nie kojarzę ale mam nadzieje ze się wciągne

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już test zakupiłam na jutro... zobaczymy.. [emoji57]

Na załamanie to może nie... może trochę smutku, ale do końca świata to jeszcze dość daleko więc załamywać się nie ma po co... za to odpuścić trochę - jak najbardziej...
trzymamy kciuki - jeszcze nie wszystko powiedziane

Marcia o Ty tez Łodzianka :) super. Tzn ja to taka trochę oszukana, bo osiedliłam się tutaj jakieś 9 lat temu :) i pokochałam to miasto. Marzy mi się mały domek pod Łodzią, ale to najwcześniej za 4-5 lat :) na razie spełniam marzenia prokreacyjne [emoji23]

Luna jak długie masz cykle? 21 dzień to naprawdę wcześnie na test.
Ale odpoczynek zawsze wskazany. Może zmiana otoczenia? Weekend z dała od domu?
Ja jestem z tych krótkich cyklów. Zazwyczaj 24-26 dni.

Syn zasypia, mąż pojechał na saunę, a ja mam czas na książkę [emoji433]

Marcia o Ty tez Łodzianka :) super. Tzn ja to taka trochę oszukana, bo osiedliłam się tutaj jakieś 9 lat temu :) i pokochałam to miasto. Marzy mi się mały domek pod Łodzią, ale to najwcześniej za 4-5 lat :) na razie spełniam marzenia prokreacyjne [emoji23]

Luna jak długie masz cykle? 21 dzień to naprawdę wcześnie na test.
Ale odpoczynek zawsze wskazany. Może zmiana otoczenia? Weekend z dała od domu?
Ja jestem z tych krótkich cyklów. Zazwyczaj 24-26 dni.

Syn zasypia, mąż pojechał na saunę, a ja mam czas na książkę [emoji433]

U mnie też dzieci śpią, wyrobiłam się i ogarnęłam mieszkanie, w szoku normalnie jestem. Nawet podłogi umyłam, teraz biorę się za książkę. Od wielu miesięcy czeka na swój wielki czas i oto moment nadszedł [emoji6]

Witajcie ;) podczytuje Was od jakis dwoch tygodni i zbieralam sie zeby sie odezwac:-) Od niedawna zaczelismy starania o drugie dzidzi... No i jakies dziwne przeczucia mialam ale w dniu @ nic test nie pokazal a dopiero kilka dni po. Druga kreska nie wyszla taka ciemna i tez sie zamartwiam:/
Nessi a kiedy mialas termin @?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w gronie staraczek[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny do mnie z rana przylazla @ i z takim bólem jakie miałam przed pierwsza ciąża bolesne.trochę się zdolowalam ale teraz myślę nowy cylk musi się kiedyś udać
Do mnie dziś też przyszła @.. Ale nie ma co się załamywać [emoji1] przecież warto poczekać.. to jedziemy na tym samym wózku [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry