reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie mam pojęcia nigdy nie byłam ale to chyba zależy jak się dogadasz z pracodawcą.
Też bym tak chciała zajść w ciaze urodzić i wrócić do Polski i więcej tu nie wracać do UK...
Meczyci
Nie mam pojęcia nigdy nie byłam ale to chyba zależy jak się dogadasz z pracodawcą.
Też bym tak chciała zajść w ciaze urodzić i wrócić do Polski i więcej tu nie wracać do UK...
Meczycie się już??? Jak długo jesteście? I pewnie finanse przyczynily się do wyjazdu? Ehhh

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Mozna wykorzystac chyba 6 tygodni przed porodem ale finansowo sie to nie oplaca za bardzo

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze kochane to juz nie pamiętam jak to było ale co by nie mówić... Jak ostrzeglam wszystkich gp i polozna że pierwszą ciążę mialam zagrozona porosem juz w 5 miesiacu to nie mialam problemu z L 4. Dali od razu [emoji16] nastraszylam ich [emoji16] i usg tez mialam kiedy poprosiłam że coś mnie niepokoi [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

W skoku, niby praca lekka biurowa ale to prawie jak bym w calcenter pracowala. Wkurwia mnie dzwonienie do ludzi i namawianie na kredyty, co muesiac cisnuenie zeby sprzedaz byla i wogole. Bardzo mnie to stresuje. Nie nadaje sie do tej pracy ale niestety podpisalam lojalke i jak sie teraz zwolnie to bede musiala oddawac kase ze szkolenie 5 tys zl. Z mazowieckiego jestem

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no to rzeczywiście do bani. nie dziwię się, że nie chcesz...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry