Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To myślicie, że jak moja mama mi podprowadza domowej roboty soki malinowe, to lepiej nie pić???Też tak słyszałam, że maliny szczególnie liście i łodyżki mają działanie poronne.
Polecam za to herbatkę herbapolu złocista, bardzo mi pomaga na przeziębienia i wszelkie takie niedomogi, najlepiej puc na wieczór bo napotnie działa(lipa)
![]()
Tylko trzeba uwazac zeby w herbatkach owocowych nie bylo hibiscusa.. Bo on poronnie dziala...Też tak słyszałam, że maliny szczególnie liście i łodyżki mają działanie poronne.
Polecam za to herbatkę herbapolu złocista, bardzo mi pomaga na przeziębienia i wszelkie takie niedomogi, najlepiej puc na wieczór bo napotnie działa(lipa)
![]()
To myślicie, że jak moja mama mi podprowadza domowej roboty soki malinowe, to lepiej nie pić???![]()
Tylko trzeba uwazac zeby w herbatkach owocowych nie bylo hibiscusa.. Bo on poronnie dziala...
Spoko, tylko tak ostrzegawczo piszeTa złocista to polecona przez gina wiec spoko
![]()
Sliczniusi <3 Gratuluję. Ściskam.Tadaaammmm!!!!!
![]()
Jak dla mnie drugi negatyw, juz po owu![]()
A robiłaś test??Przed miesiączka plamilam kilka dni trochę na brązowo. Powinnam dostać 5srycznia -przyszła dosłownie wczoraj były skrzepy i bylo jej No trochę duzo i dzisiaj jeszcze rano. Od południa juz nie mam prawie @....
moze ja mało pije i to ma wpływ ...No byłam na badaniach i było ok wszystko