Spark
Fanka BB :)
Alle, że co?Ulało mi się... przepraszam, nie powinnam Was tym obciążać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alle, że co?Ulało mi się... przepraszam, nie powinnam Was tym obciążać...
Alle, że co?![]()
Skarbie, każda z nas ma coś, czym czasem chce się podzielić - dziękujemy za zaufanie i wspieramy jak możemy...Ulało mi się... przepraszam, nie powinnam Was tym obciążać...
Może ovu będzie wcześniej? miewasz czasem krótsze cykle? zresztą - co tam - działajcie po prostu i tyleCzy jest możliwe, ze w 7 dc przy cyklach 28 jest śluz taki jak kurze białko? Przecież to bardzo płodny, około owulacyjny śluz, a ja przy No podcieraniu taki wlasnie mam
Nimitii ogromnie się ciesze [emoji1] [emoji1] [emoji1]Odebrałam betę wynik z poniedziałku 209.80 wynik dzisiaj 976.90 powtórzę w poniedziałek.
Jeszcze raz dziękuję ze jesteście :*
Tak ja mam cały czas, a okresu powinnam dostać wczoraj/dziś. Zapomniałam dopisać jeszcze, że objawy ciążowe jakie stwierdziłam poza zmęczeniem, to częste wizyty w toalecie na "pi". Byłam dziś 5 razy, wypiłam niewiele. Zazwyczaj wypijałam 1,5l wody, a chodziłam 3 razy. Trochę się stresuję tym testem. To będzie pierwszy jaki wykonuję w ogóleDziewczyny a czy wy tak dzien, dwa przed okresem macie takie jakby uprawy, nie wiem jak to nazwać śluzu? Normalne bezbarwne.