reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie nadal cisza i susza. Piersi bolą. Okres powinnam dostać w piątek. Jeśli nie dostanę to po 13 kupię 2 testy jeden na dzisiaj, drugi na jutro rano. Nie czuj3 objawów @ jako tako. Chociaż już od tygodnia trochę wypierdkow na twarzy mam. Może to od pomarańczy które ostatnio kg jem.... ciekawa jestem. Dawno nawet nie pamiętam kiedy okres spozniaj mi się dłużej niż 1 dzien. Czuje się jakaś taka napompowana. Nie boli mnie brzuch. Siusiam też często ale to raczej wyobrazić bo sianie to raczej późniejszy etap ciąży.
Gosia... a jednak to wygląda nawet bardziej niż obiecująco... cierpliwa jesteś - ja już dawno zrobiłabym test... sikaj, czekamy!!!

reklama
U mnie nadal cisza i susza. Piersi bolą. Okres powinnam dostać w piątek. Jeśli nie dostanę to po 13 kupię 2 testy jeden na dzisiaj, drugi na jutro rano. Nie czuj3 objawów @ jako tako. Chociaż już od tygodnia trochę wypierdkow na twarzy mam. Może to od pomarańczy które ostatnio kg jem.... ciekawa jestem. Dawno nawet nie pamiętam kiedy okres spozniaj mi się dłużej niż 1 dzien. Czuje się jakaś taka napompowana. Nie boli mnie brzuch. Siusiam też często ale to raczej wyobrazić bo sianie to raczej późniejszy etap ciąży.
Czyli spóźnia się 3 dzień? O kurcze, to dobry znak! Rób test i pokazuj fotę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

10dpo

Dzisiaj jest mi niedobrze i nie wiem czy brac to za dobry objaw czy to efekt kompletnej mieszanki pokarmowej jaka dzisiaj zafundowalam zoladkowi [emoji848][emoji848][emoji848]
A i zapomnialam, cycki zrobily mi sie takie pelne w srodku!
Staram sie nie nakrecac ;)

Sroda-czwartek chwila prawdy [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z ranaZobacz załącznik 791667

Cudowne krechy!!!

Czyli spóźnia się 3 dzień? O kurcze, to dobry znak! Rób test i pokazuj fotę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Kochane tylko ja robiłam test w pierwszy i drugi dzień kiedy powinnam dostać okres. Czyli w 29 i 30 dc które zwykle mam 28 i 29. Wyszły negatywne, może dlatego że robiłam je po południu. Sama nie wiem. Dzisiaj po pracy zaliczam aptekę.

Witam Was z rana i trzymam kciuki za kolejne II kreski. Ja zaraz ide na bete i do rodzinnego bo źle sie czuje mam katar i strasznie kaszle i biore l4 a jak sie potwierdzi to jutro zadzwonie do ginekolog sie umowie na za tydzien na wizyte to juz powinno cos byc. A to test z ranaZobacz załącznik 791667
Trzymam kciuki za bete

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
trzymam kciuki, ale ja już postanowiłam - jak się nie uda do lipca to odpuszczam... całe życie, plany zawodowe, wszystko zawieszone ze względu na starania... od 2 lat. to już za długo... muszę wrócić do normalnego życia bo to się za bardzo odbija ma mojej rodzinie. niestety teraz są takie czasy, że nieplanowana ciąża może pogmatwać wszystko, z kolei kiedy zaplanujesz, chcesz i wszystko czeka to... wychodzi lipa. Jak zacznę biznes to ani zwolnienia ani macierzyńskiego, bo będzie mnie obowiązywał zmniejszony zus i z tego chorobowe wynosi około 100 zł miesięcznie a macierzyński bodajże 17 zł po odliczeniu zdrowotnego... a u mnie każda ciąża przebiega z powikłaniami, dlatego trzymałam się do tej pory etatu... bardzo bylejakiego dodam... mając nadzieję, że zajdę, pójdę na l4, potem na macierzyński, a potem otworzę firmę... ale jak to bywa... plany tylko rozbawiły Pana Boga...
dlatego jeśli do lipca nic z tego nie wyjdzie to zwalniam się, otwieram firmę i odpuszczam starania.
Już 2 lata temu wydawało mi się, że przecież za miesiąc - dwa... potem może w następnym miesiącu... a teraz... cóż, tracę nadzieję, a to clo to właściwie pro forma wzięłam na zasadzie - żebym sama do siebie żalu nie miała, że nie zrobiłam wszystkiego...

Ja również skupiałam się tylko na staraniach i tylko o tym myślałam. Odpuściłam przestałam myśleć zajęłam sie sobą i się udało.. wiec może nie głupio odpocząć..

Do góry