Hej ja jeszcze 41
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej ja jeszcze 41
Witajcie kochane nadrobię Wam za chwilę ale chciałam Wam napisać, że jestem po monitoringu ... wszystko ok jajco 21mm i gin mówi, że lada chwila pęknie aby brać wino i do domu, do męża ... a mąż w pracy będzie jutro rano :/ i będę musiała sie spoznic rano do pracy żeby go zdarzyć wykorzystać. Jak myślicie zdążę ?
Następny monitoring w piątek.
Nessi mam do Ciebie pytanie. Nie widzę już Twojego wykresu ze szczęśliwego cyklu na ovufriend wiec powiedz mi kochana w którym dniu cyklu byłaś na monitoringu i jak duże miałaś jajko ? I kiedy potem owu? Dzięki z góry [emoji8]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dzięki Nessi za szybką odpowiedź a jak miałaś obstawione te dni?
Ja na 30 synka, teraz o drugieJa za 7 mcy 37[emoji6]na 30 urodziny zrobiłam sobie prezent i urodziłam córeczkę[emoji6]a Ty o drugie się starasz? Który cykl?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Plemniki dlugo zyja. Trzy dni spokojnie. Jak już czekają na jak to będzie dziewczynką hihiNiestety powiedział ... 12h ... a moj bedzie w domu jakieś 14-15h od badania. Boję się, ze już będzie za pozno. Wczoraj były serducha ale nie wiem czy żołnierzyk jakiś przetrwal. Podobnie było w poprzednim, ze w owu go nie było i (_)_)
Tak jak na wykresieDzięki Nessi za szybką odpowiedź a jak miałaś obstawione te dni?
Emsi zdążysz spokojnie :* będzie dobrze!Dzięki Nessi za szybką odpowiedź a jak miałaś obstawione te dni?
Czyli w 17 już ich nie było? [emoji3]
Nie było, podejrzewam, że owu była 16 dc i pykło z plemnikami z 15 dc