reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Teraz jak robiłam siku to już leci jasna krew, typowo @ u mnie.
Termin następnej @ wg ovia 21.02.
Zamówiłam wczoraj donga i sroke oraz nowy inofem mam nadzieję, że dojdzie chociaż dong.
Za Ciebie trzymam kciuki skoro był cień cienia cienia [emoji9]
Możesz jeszcze testosteron np., ale podstawy masz wypisane :D na reszcie faktycznie mogłabyś zbankrutować :p

I teraz robaczki moje kochane, proszę mi powiedzieć, jutro pójdę na badania z krwi to będzie 2dc. Lh, fsh, prolaktyna, ft3,ft4,atpo,atg. Coś jeszcze? Tylko tak żebym nie zbankrutowala bo to prywatnie będzie [emoji12]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciążowych :-) bo tam nie jest dołączony żaden pojemnik.

qdkkx1hpzei65q7s.png
W owu Też nie. Strumieniowe. Ja sikam do pojemnika. Wygodniej[emoji6]ciążowy będzie podobnie[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wyświetliło się chyba :p
Możesz zrobić jeszcze testosteron no i tsh, ale podstawy masz wypisane, na reszcie badań faktycznie mogłabyś zbankrutować bo lista jest długa :p powodzennia :)

Nie wyświetliło się chyba [emoji14]
Możesz zrobić jeszcze testosteron no i tsh, ale podstawy masz wypisane, na reszcie badań faktycznie mogłabyś zbankrutować bo lista jest długa [emoji14] powodzennia :)
Jeszcze dobrze by było sprawdzić czy anemi nie ma i cukrzycy[emoji6]niski poziom żelaza nie korzystnie wpływa na owu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wyświetliło się chyba [emoji14]
Możesz zrobić jeszcze testosteron no i tsh, ale podstawy masz wypisane, na reszcie badań faktycznie mogłabyś zbankrutować bo lista jest długa [emoji14] powodzennia :)
Tsh robiłam ostatnio ale to był środek cyklu wyszło 1.31 myślisz, że powtarzać?
Spark Ty to jesteś moją kopalnia wiedzy [emoji7]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry