reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hejka. U mnie @ jak w zegarku przyszła rano. Termin kolejnej 18.02. Cykl pozostaje nadal 40 bo będzie nadal bez prób.

1usavcqgt1dml95x.png
Przykro mi Magdus :(((((

u mnie piekne 2 kreski, wiec udalo sie w pierwszym cyklu ;) w sumie sie ciesze ze nie bylam "staraczka" zbyt dlugo, trzymam za was kciuki i wysylam kreskowe fuidy ;) wizyte mam 31.01 a w lutym mamy jechac do wloch na narty i zastanawiamy sie jak to teraz ogarnac :)
Gratuluje!!!
I przy okazji sie pytam gdzie fota? Dajze oczy nacieszyc :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie piekne 2 kreski, wiec udalo sie w pierwszym cyklu ;) w sumie sie ciesze ze nie bylam "staraczka" zbyt dlugo, trzymam za was kciuki i wysylam kreskowe fuidy ;) wizyte mam 31.01 a w lutym mamy jechac do wloch na narty i zastanawiamy sie jak to teraz ogarnac :)

Gratulacje :) to jak wygrana w totolotka :):):)

To może kiedyś się na tą herbe skuszę, ale chyba muszę jeszcze dojrzeć[emoji1]

Dziewczyny, na co swędzi lewy cycek? Bo nos wiem, ale cyc... [emoji23] [emoji23] jakieś propozycje? [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny, doradźcie proszę!

Mam 32 dc (3 dzień opóźnienia z @). Drugi tydzień z koleji mierzę temperaturę rano (przed nawet wstaniem z łóżka). Od poniedziałku do dzisiaj skoczyła o 0,3 stopnia. Czy to zwiastuje @?

Kompletnie nie mam żadnych objawów, żadnego bólu jajników, ani nic... :/ 4 testy negatywne...

Umówiłam się na jutro do gin, czy myślicie że po usg będzie w stanie stwierdzić czy organizm przygotowuje się do @ (np na podstawie endometrium), czy może inne zmiany zachodzą?

reklama
O matulu czlowieka nie ma pare godzin i juz jest w ogromnym tyle z postami [emoji12]

Dziewczynki mam pytanie :)
Do kogo lepiej udac sie po skierowanie na krew? Rodzinny czy do gina?
Chodzi mi o to ktory ma mozliwosc skierowania na wiecej badan.
Bo jesli zdarze to jutro rano bym poszla w Polsce do przychodni po skierowanie i zrobila badania te co moge w 4dc.
Tylko nie wiem do kogo lepiej isc :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rodzinny

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry