reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziś 29dc, w 16dc byliśmy na usg sprawdzić czy wszystko się ładnie zagoilo po łyżeczkowaniu i endometrium 11mm a pecherzyk 21mm także jak u mnie na granicy pęknięcia. Co do przeczuć to żadnych nie miałam...przyznam szczerze że jestem totalnie przerażona...w styczniu miałam lyzeczkowanie w 10tyg i bardzo się boję że moglaby być powtórka.

Gdzieś czytałam, że statystycznie najwiecej ciąż jest tuż po poronieniu i są to donoszone ciąże ze względu na hormony ciążowe, które mogą jeszcze krążyć. Trzymam kciuki, i nie zamartwiaj sie!

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Tak coś czułam właśnie[emoji12] możliwe, że już po owu ale póki nie ma pewności to bawcie się dalej[emoji4]

Ja bym już testowała [emoji110] [emoji110] [emoji110]

No coś tam widać,[emoji110] [emoji110] [emoji110] za betę

No dostaniesz wiatru w skrzydła [emoji4]

Na pewno będzie ok. Nie stresuj się[emoji8]

@mfifi dziękuję[emoji8] . A ja Tobie.

Moja zabawa moze JesCze dzisiaj nadrobię :-)
Ale ostatnio codziennie serio :-) nawet nie wiem czy to nie za duzo :-D ale co tam :-)
Dorwę jeszcze dzisiaj mojego męża :-)
I chyba juz dam spokój nam ;-) hehrhrhr

Myślisz, ze owu kiedy mogła teraz byc wczoraj czy przed wczoraj :-)
Wydaje mi sie, ze juz była teraz tak czuje ;-)

Moja zabawa moze JesCze dzisiaj nadrobię :-)
Ale ostatnio codziennie serio :-) nawet nie wiem czy to nie za duzo :-D ale co tam :-)
Dorwę jeszcze dzisiaj mojego męża :-)
I chyba juz dam spokój nam ;-) hehrhrhr

Myślisz, ze owu kiedy mogła teraz byc wczoraj czy przed wczoraj :-)
Wydaje mi sie, ze juz była teraz tak czuje ;-)
Hehe nie mam pojęcia wczoraj mogła być. A odczucia jakieś? Śluz się zmienił? Pisałaś o kłuciach ale nie pamiętam czy wczoraj czy przedwczoraj. Działaj i czekamy co temp. jutro Ci pokaże[emoji4] a szyjke badasz?
Moja dzisiaj miękka nie umiem poznać czy otwarta czy nie ale 2 dni temu była twardsza.

Digital piekna 2 kreseczka:*Ja poronilam w styczniu i teraz tez mam swoj 1 cykl normalny i sie chyba udalo.Jutro beta pokaze:)

Dziekuje dziewczyny:* tak sie po cichutku ciesze!

Dorcia i Wam sie uda:*my dzialalismy mega ostro haha jak tylko przyjechal:)nie moge w to dalej uwierzyc ze owulka poczekala tyle czasu.Mam mysli sprawcze:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe nie mam pojęcia wczoraj mogła być. A odczucia jakieś? Śluz się zmienił? Pisałaś o kłuciach ale nie pamiętam czy wczoraj czy przedwczoraj. Działaj i czekamy co temp. jutro Ci pokaże[emoji4] a szyjke badasz?
Moja dzisiaj miękka nie umiem poznać czy otwarta czy nie ale 2 dni temu była twardsza.

Na szyjce to ja sie nie znam :-) dzisiaj juz mniej rozciągliwy, a na bieliźnie szybko zasycha ... wczoraj Złe sie czułam :) dzisiaj juz super :-)

reklama
Do góry