reklama
Flower
Fanka BB :)
Łomatko, to mnie by na kopach z gabinetu wywalił![]()
hehehe tea zamiast do spowiedzi do ksiedza to do gin tzeba bedzie chodzic

Ja też używam apki, a czasem piszę ze strony. Apka ma taki minus, ze jedyna reakcja na post jest polubienie go, nic więcej![]()
no wlansie niby fajnie ze jest ta apka ale jeszcze troche mogliby ja ulepszyc
arrow92
Może to głupie pytanie ale czy myślicie ze ciąża i poronienie mogło mieć wpływ na wzrost mojej wagi? Czy to może być konsekwencja burzy hormonalnej? [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powiem Ci szczerze ze ja po poronieniu zauważyłam wzrost wagi i takie jakby "opuchnięcie"? Chyba coś w tym jest. U mnie chyba spowodowane mega apetytem w ciąży i zażywaniem końskiej dawki luteiny i duphaston. A te zatrzymywały mi wodę w organizmie. Z kolei hormony tarczycy powodowały ze tyłam.. niewiele ale przytyłam...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ogien121212
Można z aplikacji odpisywać nawet na kilka postów ale z jednej strony bo potem gubi. Wystarczy kliknąć na post u mnie robi się niebieski i potem u góry strzałka i odpisuje właśnie terazhehehe tea zamiast do spowiedzi do ksiedza to do gin tzeba bedzie chodzic
no wlansie niby fajnie ze jest ta apka ale jeszcze troche mogliby ja ulepszyc![]()
A ha czekam na @ w poniedziałek powinna być, a potem id 5 dc clo i zaczynamy ze wspomaganiem potem wizyta kontrolna jajeczek i to czekanie.
martini6
Dzien dobry kochane staraczki [emoji8] duzo wytrwalosci i usmiechu w weekend [emoji3] ja jeszcze dzis do pracy do 20 niestety a jutro odpoczynek
[emoji175] byly teraz 4 dni pod rzad mam wielka nadzieje z tym cyklem. Mam nadzieje, ze mnie nie rozczaruje [emoji12] chodz tak jak mowimy wole sie nie nakrecac za bardzo ale w koncu to juz pol roku staran.... W koncu 2 kreski czlowiek moglby zobaczyc [emoji23]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Patrycja2810
gabrika
Powiem Ci szczerze ze ja po poronieniu zauważyłam wzrost wagi i takie jakby "opuchnięcie"? Chyba coś w tym jest. U mnie chyba spowodowane mega apetytem w ciąży i zażywaniem końskiej dawki luteiny i duphaston. A te zatrzymywały mi wodę w organizmie. Z kolei hormony tarczycy powodowały ze tyłam.. niewiele ale przytyłam...
No właśnie tez mi wodę zatrzymało (mam celulit którego nigdy nie miałam) i czuje sie opuchnięta i widzę po niektórych ubraniach ze sa ciasne :/ teraz na dodatek pojawiły się pojedyncze pryszcze na twarzy [emoji30] mam nadzieje ze to zwiastun zbliżającej sie @. A moze powinnam zrobic sobie jakies badania hormonów? [emoji848]
M2b
Kochana ja na pewno przytyłam ale to u mnie było spowodowane że po prostu z mężem zajadalismy smutki. Nie wiem jak było u ciebie ale na pewno hormony wtedy szaleją.No właśnie tez mi wodę zatrzymało (mam celulit którego nigdy nie miałam) i czuje sie opuchnięta i widzę po niektórych ubraniach ze sa ciasne :/ teraz na dodatek pojawiły się pojedyncze pryszcze na twarzy [emoji30] mam nadzieje ze to zwiastun zbliżającej sie @. A moze powinnam zrobic sobie jakies badania hormonów? [emoji848]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dzień dobry Dziewczyny!
Dziś pogoda u mnie taka, że nic się nie chce.
Skończyłam wczoraj wieczorem lutenyl... Mam nadzieję, że w miarę szybko dostanę @, żebym mogła zacząć robić testy owulacyjne. Na razie mam wrażenie, jakby się wszystko we mnie kisiło.. uśpiony wulkan czy coś... aż się boję...
Dziś pogoda u mnie taka, że nic się nie chce.
Skończyłam wczoraj wieczorem lutenyl... Mam nadzieję, że w miarę szybko dostanę @, żebym mogła zacząć robić testy owulacyjne. Na razie mam wrażenie, jakby się wszystko we mnie kisiło.. uśpiony wulkan czy coś... aż się boję...