V
Vel
Gość
Pewnie będę miała za 3 do 4 godzinA kiedy masz wyniki bety?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie będę miała za 3 do 4 godzinA kiedy masz wyniki bety?
19 sierpnia poroniłam samoistnie i zupełnie bez czyszczenia się i było. I do tej pory cisza. @ brakBeta? To czekamy z niecierpliwością na wyniki [emoji173] a przypomnij mi jak Twoja sytuacja wygląda?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A co mówił lekarz? Kiedy ostatnio u niego byłaś? To on zasugerował betę?19 sierpnia poroniłam samoistnie i zupełnie bez czyszczenia się i było. I do tej pory cisza. @ brak
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz na to tydzień temu żeby robić testy i przyjść za dwa tygodnie. Ale ja już się źle czuje. Testy tydzien temu negatywne. Zrobie betę i jej pod nos podstawie. Ze albo jestem albo nie jaki jest sens czekac. To już dwa miesiące.A co mówił lekarz? Kiedy ostatnio u niego byłaś? To on zasugerował betę?
Jak byłam w pierwszej ciąży to sam gin mi zalecił kawę jedną dziennie ze względu na ciśnienie moje wynosi 85/50 itpA kawy nie pijecie bo kofeina?
Więcej kofeiny od rozpuszczalnej kawy z mlekiem znajdziemy w dobrej jakościowo herbacie
Dobrze że ograniczacie, wiadomo ale mysle ze nie trzeba popadać w skrajności
Nawet lekarze twierdzą że mała lekka kawka raz dziennie nikomu nie zaszkodzi.. A jak ktoś lubi, to po co z niej rezygnować?
Fajnie by było. Ale z jednym jajowodem dwa razy z rzędu to ciężko by było. Ale nutka nadziei zostaje.Velvetka trzymam kciuki za pozytywny wynik![]()
Trzymamy [emoji173]Dziewczyny trzymajcie kciuki , dziś mamy transfer![]()
Mocno zaciśnięte kciuki trzymam!!!!Dziewczyny trzymajcie kciuki , dziś mamy transfer![]()