reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moja siostra cioteczna tez 22 sierpień i o godzinę tylko starsza ode mnie. Bratowa mojego niemęza tez 22 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No to widać że w tamtych czasach jesienią bywało nudno i trzeba było czymś się zająć aby czas szybciej leciał xD
Hahahaj podsuma! Moja mama powiedziala ze tego roku co ja to byla ciepla jesien i ze zrobili mnie w stodole na sianie. :) taaaa uwielbiam jej historyjki

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

A tak na marginesie, gdzie się podziewają @monia36 i @ONAONAONA ? [emoji848]

Hello ;) jestem jestem ;) kilka dni nie mialam internetu bo im sie cos zrypalo i troche was stracilam z oczu i nie wiem co sie dzialo, ale juz terz bede.
U mnie wciaz remontowo mam nadzieje,ze do swiat zdazymy ;)
A poza tym dzis 14dc, w poniedzialek mialam usg owulacji i znowu ladne 2 jajeczka wychodowane ale co z tego jak pewnie znowu nic z tego :( no nic ale probuje kazali dzialac wczoraj i dzis no to dzialamy :)
A tu jakies kreseczki nowe sie pojawily????

Moja siostra cioteczna tez 22 sierpień i o godzinę tylko starsza ode mnie. Bratowa mojego niemęza tez 22 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Obie siostry były w tym samym czasie na porodówce? Czy na tej samej? Ale jaja!

Dziewczyny-Matki, czy rodziłyście z Waszymi partnerami? Same? Czy może z kimś innym? Jakie były Wasze doświadczenia? Jaka reakcja Waszych partnerów? Pytam, bo sama nie wiem. Mój dość wrażliwy na takie naturalistyczne tematy i boję się, że padnie.

Obie siostry były w tym samym czasie na porodówce? Czy na tej samej? Ale jaja!

Dziewczyny-Matki, czy rodziłyście z Waszymi partnerami? Same? Czy może z kimś innym? Jakie były Wasze doświadczenia? Jaka reakcja Waszych partnerów? Pytam, bo sama nie wiem. Mój dość wrażliwy na takie naturalistyczne tematy i boję się, że padnie.
Ja miałam cesarkę ;) A teraz jak mojemu m mówię że będzie przy porodzie to powiedział że lepiej nie bo on zawału dostanie tam,i abym go nawet nie zmuszała xd wrażliwy jest ;) Pocieszałam go tym że i przy drugim też pewnie będę mieć cesarkę więc nie będzie nawet mogł być, ale jeśli jednak naturalnie to ma być i trzymać mnie za rękę :D

reklama
Do góry