reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też mi sie zawsze marzył poród naturalny, ale po pierwszym dziecku już nie jestem taka pewna. Obawa ze sie powtórzy sytuacja, brak jakiegokolwiek rozwinięcia akcji porodowej i opieszałość lekarzy, sprawia że z cesarką czułabym sie lepiej, pewniej.

...marzenia mają wielką moc...

No właśnie, wszystko zależy od doświadczenia :)

reklama
1510830500-7c29031c26530e50-aaaaaa.jpeg

Na to wszystko dzis pobrali mi krew teraz tylko czekanie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Boże co mi się w brzuchu przelewa... Tak nisko nisko. Wczoraj wieczorem się zaczęło a dziś to masakra. Czuję w brzuchu i słychać tak że masakra... Gazy mnie nie męczą. Głodna nie jestem. Masakra.
Ja zaraz idę po młodego i idziemy do terapeuty na kontrolę sensoryczną. Wstyd jak będzie się tak przewaloło [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A najgorsze jest to ze znów dostałam plamienia bardzo mało jasno różowe ale jednak... ja sie obawiam ze to była ciąża biochemiczna :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry