Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
WitajCześć
Jestem tu nowa, choć Wasz wątek podczytuję od razu.
Mam na imię Marta, jestem żoną M. i mamą Zosi i Szymka. W następnym cyklu dajemy sobie zielone światło i mam nadzieję, że powiększymy rodzinę. Nie nakręcam się za bardzo na starania, w dwie ciąże jednak zaszłam przy pierwszych próbach, więc mam nadzieję, że nie będę musiała przechodzić na starania 2018![]()
Nie smuć się, zobacz już po drugim cs wiesz, że musisz wyregulować tarczycę, dostaniesz leki, tsh spadnie i będzie ok, a ja dopiero w 8 cs i to pod koniec dowiedziałam się, że tsh za wysokie... Czyli prawie rok starań na próżno... A jak masz problem z dostaniem się do endo to idź do gina też Ci przepisze Eutyrox, będziesz już go sobie brała a później tylko kontrole u endo, bo zapewne rozszerzy Ci diagnostykę, mi przynajmniej tak zrobił.Ja wczoraj przepłakałam ale co ma być to bedzie do endo sie zapisze da hormony i moze pomoże
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No wiesz co... niby na pierwszy rzut oka nic tam nie ma, ale jak się tak przyjrzeć dokładnie to jak dla mnie jakiś cień cienia jest. Wiem, pewnie stwierdzicie, że jestem debil bo widzę to tylko ja, ale to przecież nie jest mój test i niczego sobie nie wmawiam. Nie chcę Cię też nakręcać, ale jeśli coś jest na rzeczy to każdy kolejny będzie już tylko ciemniejszy![]()
Puściec
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak myślęNo wiesz co... niby na pierwszy rzut oka nic tam nie ma, ale jak się tak przyjrzeć dokładnie to jak dla mnie jakiś cień cienia jest. Wiem, pewnie stwierdzicie, że jestem debil bo widzę to tylko ja, ale to przecież nie jest mój test i niczego sobie nie wmawiam. Nie chcę Cię też nakręcać, ale jeśli coś jest na rzeczy to każdy kolejny będzie już tylko ciemniejszy![]()
Ja na powiększeniu też widzę ledwo zauważalny cień.No wiesz co... niby na pierwszy rzut oka nic tam nie ma, ale jak się tak przyjrzeć dokładnie to jak dla mnie jakiś cień cienia jest. Wiem, pewnie stwierdzicie, że jestem debil bo widzę to tylko ja, ale to przecież nie jest mój test i niczego sobie nie wmawiam. Nie chcę Cię też nakręcać, ale jeśli coś jest na rzeczy to każdy kolejny będzie już tylko ciemniejszy![]()
No dokładnie, na powiększeniu delikatna jaśniutka kreseczka się zarysowuje, bardzo słaba ale moim zdaniem jestJa na powiększeniu też widzę ledwo zauważalny cień.
![]()
![]()
No właśnie, dlatego też nie chcę Cię nakręcać za mocno bo to może być tylko miejsce tej kreski tak jak piszesz, ale nie masz przewidzeń, coś się zarysowało, także trzymam mocno kciukiA myślałam że już mi się dwoi przed oczami od tego patrzenia.. to był test 25mlU. Powtórzę za dwa dni czulszy z rana. bo może to też być tylko miejsce w którym powinna się kreska pojawić. Nic nie napalam się. Czekamy
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom