Kasienka3b
Fanka BB :)
Owulka byla albo w pon albo we wtorek.A ovulke kiedy miałaś? Ja miałam przed ovulacja zabarwiony śluz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Owulka byla albo w pon albo we wtorek.A ovulke kiedy miałaś? Ja miałam przed ovulacja zabarwiony śluz
@k_e to testujemy razemJa czekam do 03.12 i to będzie 30dc,14dpo.
A 04.12 albo 01.12 jadę odebrać wyniki z cytologii. Mam nadzieję że będą dobre,wiecie że moim dwóm znajomym wyszły złe, bardzo źle....Masakra co to się dzieje, i obie są takie młode, i teraz kuźwa ja się boję jak moje wyniki wyjdą
Do soboty chcę wytrzymać!A Ty kiedy testujesz?
No wlasnie go nie bzykne bo dzis w pracy a szedl na 7 i dopiero jutro o 7 skonczy. Wykorzystam go zaraz jak wroci z roboty by mu nerwy przeszlyPewnie masz krwawienie okołoowulacyjnea co do chłopa to dzisiaj go bzykniesz i mu przejdzie
Ja się dzisiaj wyjątkowo źle czuję w 1dc. Masakra, brzuch mnie boli jakby miał za chwile eksplodować, samopoczucie w skali od 1 do 10=-5, do tego boli mnie kolano, idę na 15 na fizjoterapie. Nie wiem, jak ja to wytrzymam dzisiaj! Najchętniej to schowała bym się pod moja kołderką! Zauważyłam zbieżność, ze jak mam bolesna owulacje to i @ później bardziej doskwieranie chce wam tu smęcić ale... niech mnie ktoś przytuli! [emoji849][emoji6]
To tak jak u mnie, ale bardziej u mnie w poniedziałek bo mnie lewy jajnik strasznie bolał i podbrzusze. U mnie żadnych plamienia nie ma. Ale może te plamienia u ciebie to dobry znakOwulka byla albo w pon albo we wtorek.
Wow, no podziwiam, ale też trzymam kciuki za pozytywDo soboty chcę wytrzymać!
...marzenia mają wielką moc...
Mialam to samo co @Elodia konizacje szyjki macicy i dala mi wielko nadzieje ze po tym tez mozna zaciązyc bo lekarz mi powiedzial ze tylko 2% kobiet po tym nie zachodzi w ciąze i boje sie ze moge byc jedna z tych 2% ale nadzieja umiera ostatnia❤O fajnieTo nie będę sama w taki razie
![]()
Mnie w poniedzialek lewy jajnik bolal a we wtorek prawy i dlatego niewiem w ktory dzien dokladnie mialam owu. To bedziemy razem testowacTo tak jak u mnie, ale bardziej u mnie w poniedziałek bo mnie lewy jajnik strasznie bolał i podbrzusze. U mnie żadnych plamienia nie ma. Ale może te plamienia u ciebie to dobry znak